dorotav
Fanka BB :)
A ja jestem z powrotem w domu, po 2 godzinach pobytu w szpitalu, na oddziale w trakcie rozmowy z lekarzem okazało się, że jestem za wcześnie o 2 dni,
w piątek powtórka z rozrywki
więc Kate możesz mnie przepisać na 13, cholibka 13 i do tego piątek, ciekawe co się wtedy wydarzy 
No nic, przynajmniej zjem sobie jutro pączka :-)
w piątek powtórka z rozrywki
więc Kate możesz mnie przepisać na 13, cholibka 13 i do tego piątek, ciekawe co się wtedy wydarzy 
No nic, przynajmniej zjem sobie jutro pączka :-)
Ostatnia edycja:
kciuków na pewno nie puszczę ;-)
Jutro lub w pt mam histeroskopie 
ale nadzieja umiera na koncu.Przytulam Cie wirtualnie i mam jeszcze cicha nadzieje na twoj cud...
dopiero przy długim protokole przed ostatnio dobrnęłam do 12 dpt bez plamień a @ przyszła dopiero jak odstawiłam leki. Teraz też super się wyciszłyam gonapeptylem i udało się. Masz piękne zarodki, kiedyś się uda, trzeba w to wierzyć, masz po kogo wrócić. Ja po transferze brałam tak pro forma nospe fortę 3 razy dziennie przez chyba 4 dni po transferze a później jak tylko mnie coś zakuło to od razu brałam, ostatnia nospa była po wizycie wtorkowej w klnice, ale to chyba z emocji dostała takich spięć w brzuchu, wystraszłym się i od razu w aucie nospa forte zapodana. Co do sikacza... może i powninien już wyjśc... ale ja zrobiłam test płytkowy czułość 10 w poniedziałek gdzie wynik beta miałam prawie 1900 a kreska testowa była dużo słabsza od kontrolnej