Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dorotav ja rowniez mialam to badanie 17ohp i kortyzol i takze po podaniu dexamethasonu wyniki zjechaly mocno w dół... a jakie masz wyniki androstedionu???? bo mi przy tych badaniach rowniez i jego badali.witam się po pobycie w spa![]()
Hess, cieszę się że torbiel znikła i że zaczynasz, a jednak długi protokół dr zmienił zdanie ? trzymam kciuki
Calineczka, kciuki za zarodki
GizaS, kciuki za zdrowe serduszko
moje wyniki z krwi jak na ten dzień cyklu i na to że @ był wywoływany to są ok, trochę zaniżone ale ok, niestety w tym miesiącu pęcherzyka dominującego nie ma, endo tylko 6mm, torbieli nie ma, ale za to mięśniak się przyplątał, co prawda mały ale jest, na szczęście na przedniej ścianie i nie zagraża potencjalnej ciąży, tak więc chyba nie skorzystam z propozycji prof by go wyciachać podczas histeroskopii, poza tym bardzo mnie on zastanawia, bo 3 tygodnie temu podczas kontroli nie było, no ale sprawdzę jeszcze jego istnienie u swojego doktorka. Czekam też na wynik 17 hydroksy-progesteron, będzie za 6 tygodni, masakra jakaś, i wtedy wizyta u prof. Aa i mam badanie kortyzolu po podaniu dexamethasonu zjechał mi dużo poniżej normy, wyszło 34 a norma jest 171-536, czy któraś z Was miała to badanie i wie z czym to się je ? bez tabsa jest w normie w dwóch próbach i rano i po 16-tej.