reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

lookator :) ja też jestem dokładnie z 04.1973 :) Miałam tylko 6 antralnych w stymulacji. Więc na 45 w trzech cyklach pewnie nie byloby szans. Czy twoja zona miala różną liczbę antralnych w tych trzech cyklach???? Bardzo jestem ciekawa. 45 miala antralnych czy juz pobranych jajeczek?

reklama
Dorota - ale moja żona jest z 01.04.1973 :-)))
W pierwszym podejściu w krótkim protokole miała pobrane z 15 oocytów, z czego połowa była niedojrzała. w efekcie 4 zarodki.
W drugim podejściu (krótki) potraktowali ją Menopurem 300 jedn. W efekcie.... chyba z 11 oocytów, 7 zarodków.
W 3 podejściu - w długim protokole pobrali jej 18 oocytów, 6 zamroziliśmy pod ewentualne nasienie dawcy, bo ja nie jestem okazem zdrowia. Z pozostałych 12 było 9 zarodków, z czego są zamrożone 4 zarodki i 3 blastki 1BB.

Problemem we wszystkich transferach było zagnieżdżenie.
Z tego co pamiętam, AMH było coś na poziomie 4,70.

Spadam do KRK, bo jak zwykle jestem w straszliwym niedoczasie.

Ostatnia edycja:
lookator, ja 19.04.1973 :) no to nie jestem najstarszą staraczką:) Ale na pewno mam mniejszą rezerwę niż twoja żona bo ja w in vitro jedno jajeczko tylko wyprodukowałam przy dawce Progenylu 300 dziennie czyli końskiej :( naście pęcherzyków w cyklu to marzenie. Jakie FSH i AMH ma twoja zona? Czy czekacie na test ciazowy? jaki u was etap???

Dorota - musimy dać radę - nie ma innej możliwości :-p
Trzymaj kciuki za nas, a my za Ciebie.
Z drugiej strony - na początek u Ciebie badania, a w momencie, kiedy będzie ewidentny problem - adopcja zarodków.
W USA oocyty pobierają tak do 45 rż, a transfery dopuszczają do 50tki :-0

reklama
lookator, ja 19.04.1973 :) no to nie jestem najstarszą staraczką:) Ale na pewno mam mniejszą rezerwę niż twoja żona bo ja w in vitro jedno jajeczko tylko wyprodukowałam przy dawce Progenylu 300 dziennie czyli końskiej :( naście pęcherzyków w cyklu to marzenie. Jakie FSH i AMH ma twoja zona? Czy czekacie na test ciazowy? jaki u was etap???

Witam DorotaMia-mozesz poczujesz sie lepiej ,jak Ci napisze ,ze ja mam 40 lat i w sumie nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia i tym co powiedza ludzie,tez sie nie przejmuje,a mam to gleboko w duu...Ciesze sie ,ze do nas dolaczylas:-)

Do góry