• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Annemarie nie zastanawiaj się nad lachudra tylko jedź na bete i zero dyskusji. Musi być dobrze. Trzymam kciuki. Czasami takie objawy świadczą o czymś dobrym a nie zawsze o porażce. Powodzenia

Annemaria ja też byłam przekonan że @ przylezie bo miałam takie samopoczucie i mój organizm tak się zachowywał jak co miesiąc przed łachudrą:tak:a jednak beta mnie zaskoczyła i to bardzo. Tobie też tego życzę:tak:
Calineczka kiciuki za udany transfer, już za parę godzin będziesz miała kropka pod serduchem:tak:
Daria Tobie owocnej stymulacji, wysokiego estradiolu, niskiego prg i wielu pęcherzyków:tak:
DorotaMie witaj na forum. Ja jestem sporo młodsza ale 3 lata temu AMH wyszło mi 0,4, rok później 0,7 a w ubiegłym roku testem najnowszej generacji wyszło mi AMH 1,4:happy2: mam jeden jajnik stąd ten niski wynik. Przy pięciu procedurach miałam pobieranych 4-6 pęcherzyków. Zardoków było różnie od 1 do 3-4 ale dwu trzy dniowych bo u mnie w klnice nie trzyamja do 5 doby przy tak małej liczbie zarodków tylko podają wcześniej bo uważają że zarodki mają lepsze warunki w macicy niż w labo

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Annemarie nie zastanawiaj się nad lachudra tylko jedź na bete i zero dyskusji. Musi być dobrze. Trzymam kciuki. Czasami takie objawy świadczą o czymś dobrym a nie zawsze o porażce. Powodzenia[/QUOT

Bunieczek,mam takie cisnienie,jak granat przed odpaleniem:-):wściekła/y:;-):wściekła/y:;-):wściekła/y::-) jesli to jest objaw ciazy ,to ja juz nic nie rozumiem.

Lookator: piszesz ze 7 transferow mieliscie. Wszystkie w tej samej klinice? Co zmienialiscie przy kazdym podejsciu?

Doorotamie: skoro przy takich dawkach puregonu nic nie wyprodukowalas to koniecznie albo zmien protokol albo idz cyklem naturalnym albo badz cierpliwa i monitoruj swoje cykle. W tym w ktorym liczba antralnych bedzie relatywnie ok 5-6 wtedy podejdz do stymulki.

Bialystok polecam wsiem. Artemida ze wzgledu na lab lub Bocian u mrugacza

Ostatnia edycja:
Annemarie ja zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży to miałam takie humory że ciężko było ze mną wytrzymać, wszyscy mnie wkurzali masakra. A ja w ogóle nie bralam pod uwagę że jestem w ciąży bo przygotowywalam się do criotransferu. Miałam odczekać 3 miesiące po wycięciu jajowodu i ciąży pozamacicznej a ty bach miesiąc później w dniu planowanej @ dostaje brudzen więc mówię do męża ze okres idzie ale później okazało się ze to brudzenie trwało od soboty i w środę robię test i wychodzą 2 kreski co prawda ta druga słaba ale jest więc lecę na krew beta 81.6 w piątek powtórka i wychodzi ponad 162 ale ciągle brudzilam więc do lekarza a ona ze jest ciążą i żebym przyjechała tydzień później na szukanie pęcherzyka i był. A brudzenie było spoeodowane niskim progesteronem więc biorę luteine dopochwowo i jest ok. Teraz 11.03 jadę na badania prenetralne. Jak widzisz u mnie in vitro nie wyszło pierwsze, szykowalam się do 2 transferu, nabawilam się pozamacicznej a teraz jestem w ciąży i wszystko jest ok chociaż staraliśmy się 3 lata o fasolkei nigdy nie byłam w ciąży i dopiero chyba ta procedura pomogła coś odblokowac w organizmie.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny a ja mam problem tak mysle... dzis 14dc jestem po 1200j menopuru i okolo 15 gonapeptylu , i boli mnie caly dół podbrzusza mam lekka kolke...i bedac przedchwila w lazience mam sluz taki jak bialko kurzee przezroczyste rozciagliwe i duzoo i dotaego leciutko zabarwione na różowo....:( dlaczego tak....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry