reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedyś mieliśmy takie 2 pacjentyki w ciąży co co chwila latały na badania i baaaaaaaardzo czesto trafiały z "pierdołami" na oddział. Bywały 2 x w mcu przyjmowane na oddział a ile były razy w poradni to max :tak: Powiem Wam szczerze że jak urodziły to Wszyscy odetchnęli :-)
Nie odbierz tego jako złośliwość Calineczko, ale tak właśnie świrujesz. Wyluzuj bo się wykończysz..
U mnie też nie było zarodka widać. Lekarz kazał czekać tydz to dla mnie była wieczność. Powiedział ze jak nie bedzie zarodka to da mi leki na poronienie. Też głupio powiedział z perspektywy czasu jak o tm myśle, mógł sobie darować. Pojechałam 3 dni po wizycie do innego lekarza i tam zarodek z echem był już widoczny. Jakby nie to pewnie bym czekała do wyznaczonej wizyty. Potem w miare możliwości wyluzowałam, choc nie powiem martwiłam się czy wszystko jest ok od wizyty do wizyty- to normalne.
Tylko Calineczka jak Ty nie wyluzujesz to ja to marnie widze ;-)

Szkrabku, kochana jesteś!
Mam pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Chcę posmęcić Wam na żywo:-)
Kto jest za?
Daria, Hess wiem, że chętna, Kate, Sykatynka, Szkrabek?
Możemy się spotkać na dobre ciacho i pogadać;-)

Ja z chęcią się piszę na ciacho i pogaduchy :-) Tylko na razie jestem w Białystoku - już odwieziona przez mojego mężczyznę, więc po powrocie :tak:

Lilka, będę starała się nie zwariować!;-)
Tylko niech ta kruszynka z Nami zostanie.
Takie to niesamowite szczęście, że się udało, nie chcę za żadne skarby tego stracić.
A każda kobieta po ivf musi robić badania prentalne i test pappa?

Calineczkaa z tego co wiem to badania prenatalne każda kobieta powinna zrobić między 12 a 14 tygodniu ciąży. Ja przy ciąży naturalnej jutro jadę lekarz kazał zrobić ale wiem że są kobiety które nie chcą robić. Jeśli chodzi o test pappa to napewno w każdej ciąży po 35 roku życia każą zrobić a wcześniej to nie, chyba że lekarz będzie chciał. Ale też nie jest przymusowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry