reklama

Kto po in vitro?

Daria możesz pić olej lniany, brać koenzym Q10, selen z wit E, po transferze magnez, no spe i zajadać ananasem. Ja też piłam inofem.

Próbuje rozkminić refundację do fragminu, podstawą jest chyba badanie na zespół antyfosfolipidowy, białko C i białko S. Ale jak zrobie teraz to wyjdzie mi w normie bo przecież biorę fragmin już 2 miesiące a acard 4:eek:muszę pochodzić po lekarzach, może gdzieś wysępię choć 2-3 opakowania na refudnacje

reklama
szkrabek są historie napawające optymizmem, poczekamy do wyniku i wtedy będę lamentować ....każda stymulacja jest inna, może następna będzie lepsza. A ty masz podgladanko dzisiaj?

Hess jak brzusio? nadal boli? & za piękne jajca

Blue
jak się czujesz? jutro betujesz z tego co pamiętam, więc BIG DAY:tak: & za wielgaśną betunie.

Daria możesz pić olej lniany, brać koenzym Q10, selen z wit E, po transferze magnez, no spe i zajadać ananasem. Ja też piłam inofem.

Próbuje rozkminić refundację do fragminu, podstawą jest chyba badanie na zespół antyfosfolipidowy, białko C i białko S. Ale jak zrobie teraz to wyjdzie mi w normie bo przecież biorę fragmin już 2 miesiące a acard 4:eek:muszę pochodzić po lekarzach, może gdzieś wysępię choć 2-3 opakowania na refudnacje

GizaS teraz aktualnie biore
- 3 x B6
- b12
-femibion
-accidum folicum
-2x1 acard
-2x1 cynk
-400mg wit.E
-wit.D3
-no i magnez 3x1

czy przestac brac magnez i dopiero po transferze zaczac znow???

dzis ide kupic linomag z olejem z lnu i omega 3 i 6, czy dodac jeszcze olej z wiesiolka?
-

kate_p7 - już po wizycie. Pęcherzyki ok 22mm - dziś kończę stymulację, w sobotę punkcja. Dziś spojrzałam estradiol >3000, progesteron 0,93.

Mogę zrobić profil progesteronu by zobaczyć jak mój organizm metabolizuje ten hormon - uważacie, że jest to konieczne? Zastanawiam się czy jest sens - musiałabym znów na noc zostać po punkcji, co mi się średnio usmiecha... jak sądzicie? warto?

GizaS, dzięki za pamięć. Crio mam w kwietniu. We wtorek miałam scratching. Biorę już dexametazon i czekam.....
Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki i oczywiście za naszego Rodzynka też:-)

yplocka1 gdzie sie leczysz sorka ze pytam ale niewiem teraz gdzie tego szukac ;)...tez myslalam o tym scratchingu endometrium ale podobno zalecaja dopiero po 2 nieudanych transferach....

dariaa16, leczę się w Invicta Gdańsk. Ja po trzech nieudanych próbach miałam histero, podczas którego Pan Doktor skaleczył endo. Przed udanym transferem też miałam histero. Potem poronienie i teraz scratching. Koszt 500 zł plus hispat.

reklama
ale niejestes w programie?, wiem ze w programie jest zadarmo scratching endo, ale dopiero po 2 probach zalecaja....ja bede podchodzila do 2 mam nadzieje ze i ostatniej na 9 dlugich miesiecy:) i Tobie tez zycze szczescia i maluszka:)!

ja teraz zmagam sie z wykombinowaniem recepty na cleaxane i ogolnie czytam co brac na to zeby zarodek sie zagniezdzil...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry