reklama

Kto po in vitro?

No ja płacę niestety 100% bo w klinice dr nie dał mi z refundacją:eek:do tego dochodzi duphaston 3 opakowania po niecałe 40 zł, 3 fragminy po 120 zł. Na szczęscie teraz mam luteinę dopochwową za 4 zł a nie lutinus za 170 zł:szok:a opakowanie starczało tylko na 5 dni:confused2:
nie wspomnę o witaminach. Na szczęscie wizyty i badania teraz w ciąży mam z pakietu medycznego PZU to akurat jest na leki

reklama
Mi zostało opakowanie Clexane z refundacją, dariaa16 jak pilnie potrzebujesz, mogę Ci wysłać (nie krzyczcie jak jest to nielegalne, ale po co mają się u mnie kurzyć, skoro mogą komuś pomóc?)

Gizas ja mam mutacje w jednym genie i nie kwalifikowalam sie na refundacje clexane. Probowalam i u genetyki i immunologa i sie nie udalo, sporo placilam, wlaszcza, ze bralam chyba do 14 czy 16 tc ale czego sie nie robi dla upragnionego szczescia ;)

GizaS dzięki za pamięc :) u mnie juz po transferze i wyniku- standardowo 4 podejście- zagnieżdżenia brak
Mamy jednego muszkietera i po niego wrócimy jak najszybciej, a w następnym tygodniu jadę do invicty na badania
robię powtórke tsh ( biore eurythos) tsh było ok 1,5
chce zrobic komorki nk
Świętą trójce :) [FONT=&amp]mycoplasmę, ureaplasmę - chlamydie robiłam 2 miesiące temu[/FONT]
insuline -
no i to białko s i białko c
homocysteina ( robiłam już i wyszło 9 )- powtorzę

i [FONT=&amp]mutacji MTHFR

dziewczyny co jeszcze przebadać??
miałam już histeroskopie po 2 nieudanych podejściu- zrobić ją jeszcze raz??

lekarze w Novum pomysłu na mnie nie mają - po prostu trzeba próbować
[/FONT]

reklama
Sham jeszcze raz przykro mi :-(
Wiem ,że wszystkim się nie udaje nawet w Novum i mi pewnie na razie też nie, ale jakoś wierzę że już nie dłógo będą u Ciebie same radosne chwile.....
Pozdrawiam wszystkie staraczki i głaszczę brzuszki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry