reklama

Kto po in vitro?

Sham przykro mi niemiłosiernie:zawstydzona/y:dobrze że masz muszkietera i plan. Jeśli chodzi o badania to bardzo dobry pomysł, zrób wszystko co wypisałaś, co do histeroskopii to nie wiem :eek:może scratching endo przed transferem a do transferu embriogel, po transferze zastrzyki przeciwzakrzepowe, acard, nospa...

Blue jutro Twój wielki dzień, oby był najwspanialszym i początkiem jeszcze cudowniejszego etapu w życiu:tak:

reklama
kate tym razem bete zrobiłam 9 d.c., zazwycza robiłam 6-7 i odstawiałam leki
brałam tym razem fraxiparine po pick upie, encorton i acard
Pani doktor już zapowiedziałam że po crio nie dostanę fraxipariny bo nie ma u mnie wskazań
A wiecie że jak się jestem w programie MZ to nie mogę wykupić wizyty prywatnie w ich klinice?? Chciałam się umówić na wizytę podsumowującą- zrobić coś przed crio z ich udziałem- dostałam informacj[FONT=&amp]ę że mam zadzwonić i umówić się na konsultacje telefoniczną z lekarzem i dopiero lekarz zadecyduje czy jest potrzebna wizyta w klinice.
Giza Jesteśmy bardzo zawiedzeni podejsciem na MZ nie było u nas scratchingu i nie było embriogelu.
Suplementuje się i będę szukać na własną rękę :) i czekam na cud ;)
[/FONT]

sham przykro mi... może warto pójść do innej kliniki i zasięgnąć opinii innego specjalisty. A tym czasem może cud sam się trafi:-p

blue ja wiem, ze ty "starą wyjadaczką" jesteś, ale taka beta 9dpt w przypadku 3 dniowych zarodków jeszcze nie przekreśla szansy na ciąże, jeszcze jest 30% szans że beta pojawi się później w 12dpt. U mnie w klinice robi się weryfikacje 6 i 10dpt, dla blastki.

sham - przykro mi :-(

bluskye - słuchaj kate_p7, może jeszcze nie wszystko stracone :tak:

kate_p7 - bolą jajniki, szczególnie wieczorem, teraz mam wrażenie, że mam tam piłeczki tenisowe. Ale da się wytrzymać :tak:. Ciekawa jestem co jutro lekarz zobaczy. Wizytę mam o 8:20, a na krew muszę być przed 7......znowu się nie wyśpię. Dziś się w nocy miotałam, bo głupoty mi się śniły odnośnie dzisiejszego egzaminu. Na szczęście nie było źle i myślę, że zdam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry