Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jednak ciaża była tylko biochemiczna. Przykre to ale daje chociaż informację że zarodek się zagnieździł. Na pewno ktoryś z Twoich pingwinków zostanie z Tobą
Nie wspominając naszego liska w kurniku
to tylko moje czarno widzenie - na razie nic na to nie wskazuje :-)szkrabek dlaczego odroczenie transferu???? moze niebedzie to konieczne ??? 3mam kciuki :*
ale wynik był jaki był, może lepiej było odwołać. Chociaż jak patrzę na nasze zarodki to może tamte tez nie dotrwały do 5 doby. A teraz 1 na 6 oocytów:-(, mam nadzieje ze ten kropek to siłacz i nadal ze mna jest, ale patrząc po porzednich wynikach to cos jest nie tak... i już sama nie wiem co... za każdym razem oocyty w 3 dobie sa 8B, nigdy nie było 8A wiec może to moja wina ze nie mamy zarodków?? może lekarze cos przegapili??Daria miałam nadzieję na inne zakończenieale jednak ciaża była tylko biochemiczna. Przykre to ale daje chociaż informację że zarodek się zagnieździł. Na pewno ktoryś z Twoich pingwinków zostanie z Tobą
Dawno sie nie odzywały dziewczyny Sham, Yplocka a miały chyba mieć stymulację i transfer. Sykatynka też ostatnio zamilkłaNie wspominając naszego liska w kurniku
![]()
licze na to ogromnie. Teraz po transferze wezme wiecej wolnego
teraz mam zamrożonego słabeuszka ale i tak po niego wróce choc nie daję mu więcej niż kilka % szans, bo na moje oko to on już się zatrzymał na 2 dobie bo ma tylko 4 komórki klasy A a jest w 3 dobie
no ale dla kliniki ważne $$$ nie chcieli obserwować do 5 doby i zamrozili. Koszt na rok 550 zł.