Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluję zdobycia się na odwagę i stworzenie suwaczka.
kobieta musiała urodzić naturalnie-chłopczyk 1700 gr
straszne
nie chce mu zrobić krzywdy itd.... a ja myślałam że to ja jestem przerważliwiona
jutro zobaczę, bo wszystkie badania mam w karcie i zapomniałam poprosić o ich wydanie.
To jest straszne :-( ale to norma, że każą urodzić naturalnie - tak jest najzdrowiej dla kobiety - najszybciej dojdzie do siebie i będzie mogła ruszyć dalej - w sensie, jak będzie chciała znów zajść w ciążę, to w miarę szybko będzie mogła... ostatnio się dużo o takich przypadkach słyszy - dlatego selektywnie dziewczyny (szczególnie te już w ciąży) czytajcie newsy i inne takie (np. programy tv) - bo łatwo się zestresować, a nie ma po co - bo i tak nie jesteśmy w stanie przewidzieć takiej sytuacji, a stres tylko niepotrzebnie nas obciąża - szczególnie Calineczkaa - powinnaś mieć zakaz używania kompa i tv!Dziewczyny dziś usłyszłam smutna historię, mam specyficzną branżę... robimy pochówek dzieciątka które zmarło w brzuchu w 7 miesiącu ciąży, wszytsko było prawidłowo, a na usg okazał się że płód obumarłkobieta musiała urodzić naturalnie-chłopczyk 1700 gr
straszne
Normalnie miałam łzz w oczach i M też, spotykamy się z podobnymi przypadkami ale teraz jak jestem w ciąży to nas przeraziło. Nawet M dziś powiedział że do końca nic nie jest pewnego, że nie mam bezpiecznego momentu ciąży. Bezpiecznie jest wtedy kiedy dziecko będzię z nami.
a przynajmniej założoną blokadę rodzicielską przez męża skierowaną na takie właśnie przypadki.