.szkrabek
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za troskę! Dzwoniłam do lekarza. Przypomniał mi, że już zgłaszałam zawroty głowy podczas stymulacji - i rzeczywiście tak było, tylko nie do tego stopnia. Ogólnie na spokojnie, nic się raczej nie dzieje - to na pewno nie jest objaw hiperstymulacji. Mam się nie przemęczać, dużo pić i obserwować. Dziś nie zostawać sama, a jak się pogorszy bądź coś mnie zaniepokoi to mam dzwonić na komórkę. Najprawdopodobniej tak reaguję na tą chemię - skoro podczas stymulacji też miałam zawroty głowy. Muszę teraz wypłukać ją z organizmu i będzie dobrze. Odpoczywam
i jest lepiej. Zobaczymy jak będzie dalej, bo jutro za kółko i do pracy, więc musi przejść!
Rozmawiałam też z embriologiem i mamy 6 zapłodnionych zarodków
3 były niedojrzałe, 2 M1 - czy jakoś tak w każdym razie jutro zadzwonię i zobaczę ile przetrwało dzisiejszy dzień z tej naszej 6-tki...
Gizas, nie ma sprawy, zawsze wolę usłyszeć jakąś opinię, przynajmniej się dyskusja wywołuje i człowiek się czegoś mądrego dowie ;-). Prolutex to progesteron i mam brać do 12 tc, o ile się uda to podejście... nie wiem jak ja to przeżyję :/ zakładam, że to odpowiednik luteiny?
sham, oki wykreślam jutrzejszą wizytę z kalendarza, tylko nie znikaj nam! :-)
i jest lepiej. Zobaczymy jak będzie dalej, bo jutro za kółko i do pracy, więc musi przejść!Rozmawiałam też z embriologiem i mamy 6 zapłodnionych zarodków
3 były niedojrzałe, 2 M1 - czy jakoś tak w każdym razie jutro zadzwonię i zobaczę ile przetrwało dzisiejszy dzień z tej naszej 6-tki...Gizas, nie ma sprawy, zawsze wolę usłyszeć jakąś opinię, przynajmniej się dyskusja wywołuje i człowiek się czegoś mądrego dowie ;-). Prolutex to progesteron i mam brać do 12 tc, o ile się uda to podejście... nie wiem jak ja to przeżyję :/ zakładam, że to odpowiednik luteiny?
sham, oki wykreślam jutrzejszą wizytę z kalendarza, tylko nie znikaj nam! :-)
a msz do tego jeszcze zastrzyki przeciwzakrzepowe? bo jak tak to aż dwa kucia codziennie. Wierz mi że wytrzymasz nawet jeśli trzeba dłużej brać
ale cel osiągnięty więc to się tylko liczy.
tym razem wszystko idzie tak jak powinno wiec wynik tez musi być pozytywny... wcześniej stymulacja była za dluga jak nic! a teraz to jakoś szybko u Ciebie poszło, albo czas tak szybko tak szybko zleciał