reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny doradźcie mi....lepiej zażywać femibion classic czy natan 1 ? I oeparol ile razy dziennie bierzecie. ? Przed crio brałam 5 tabl dziennie ale teraz dla endo i ładnej cery :-)

Jolka femibion 1, bo ma metylowany kwas foliwoy, z oeparolem zobacz ze by był z omega 3 czyli olej z wiesiolka+olej lniany, bo opakowania są podobne a sam olej z wiesiolka to tylko omega 6 a nam w diecie brakuje omega 3(opakowania są prawie identyczne)

Może lookator od nas odpoczywa..tez się zastanawiam co się z nim dzieje?? :confused:

A ja mam dzisiaj jakiegoś strasznego dołka, tyle myśli mam w glowie, że beta zacznie spadać, albo że zarodka nie będzie, albo...cokolwiek strasznego co może się zdarzyć...:-( Nie mam więcej zarodków, więc nawet nie mam po kogo wracać...

Kate tak jak powiedziała Kiki ten strach i stres będzie Ci już towarzyszył zawsze:zawstydzona/y:wątpie żebyś wyluzowała bo się nie da. Za dużo przeszłyśmy do tego upragnionego celu i po prostu się boimy. Wierz mi, ja już mam zakończony 10 tc ale wciąż się boję czy maluszek sie dalej rozwija, czy serduszko biję. Wiem że z każdym tygodniem ryzyko poronienia lub obumarcia płodu się zmniejsza ale zawsze jest.

Kate, no właśnie ja to samo przeżywam, mimo, że mam po kogo wrócić, i wrócę, to nie chcę tego stracić za żadne skarby!W sumie jestem zabezpieczona clexanem i acardem, więc mam nadzieję, ze będzie dobrze.

reklama
ja już bym chciała być tak daleko jak kiki 12tc, potem już może przestałabym się przejmować..albo i niet, tak jak mówicie bać będziemy się cały czas...

Do góry