hej dziewczyny!
Jestem po transferze. Dziwne uczucie... jestem w takim zawieszeniu, bo nie w ciąży ale już z pięciodniowym maluchem w brzuchu... podali mi blastocystę "ładną czwórkę" - mam nadzieję, że to dobrze. Z 6 zarodków zostały 4 - jeden podany i trzy zamrożone, z tymże dwa w parze bo jeden z nich to słabełuszek i nie warto go samotnie zamrażać...
Nie wiem co robić, nawet do toalety się boję iść

głupek ze mnie wiem... zostaliśmy w Białym na noc, by nie wytrzęsło od razu malucha ze mnie podczas drogi- więc leżę sobie i odpoczywam. Bylismy też na mieście na obiedzie i spacer w słoneczku był cudny.
Nie chcę robić z siebie inwalidki, ale też nie chcę zrobić nic by zaszkodzić szczęściu... ech, mam nadzieję, ze mnie rozumiecie... jutro mi pewnie przejdzie to absurdalne uczucie :-)
Wiem, że na tym etapie normalnie kobieta o niczym nie wie - ale czy to już jest moment gdzie trzeba odstawić kawę i uważać na to co się je? W sensie nie jeść sushi, surowizny itp.?
kate_p7 - ja tam wierzę w Twojego bąbla, dzielnie walczy i tylko mama mu przeszkadza z tymi swoimi nerówkami... nie panikuj, póki nie masz 100% powodu. Nie podłamuj się już, bo jeszcze walka o Twoje szczęście się nie zakończyła.
Hess - trzymam kciuki by wszystko się ułożyło po Twojej myśli, żeby zarodki były dorodne!
kejth - witamy na forum

i trzymam kciuki za betę!
Fusun - gratulacje!!! musiało być sudnie zobaczyć ten widok!
dorotav - już jutro sie pozbywasz swoich jajec - odetchniesz po paru dniach :-) trzymam kciuki!
oczywiście trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!
MARZEC
20: sykatynka - wizyta kontrolna
20: mizanka1@o2.pl - pierwsza wizyta w nowej klinice
20: dorotav - punkcja!
21: kate_p7 - wizyta + beta
25: sykatynka - wizyta kontrolna
26: GizaS - badania prenatalne
26: agulla84 - wizyta kontrolna
26: dariaa16 - kolejna wizyta
28: Olusia - się rozpakowuje!
Ying - Ying - udany criotransfer
KWIECIEŃ