Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam w 4, 7 i 11 dpt. Invikta ma taką usługę, która się nazywa nadzór nad implantacją, którą sobie wykupiłam więc musiałam w te dni zrobić betę, progesteron i estradiol. Potem lekarz do mnie dzwonił i na podstawie wyników modyfikował dawki leków. Normalnie to te badania robi się w 3, 6 i 9 dpt ale u mnie się przesunęło bo transfer miałam w czwartek i 3 dpt to była niedziela ;-)Fusun: ciche gratulacjejuz 4dpt robiłaś Hcg? mi kazał dopiero 12 dpt...

ma być tak jak rozmawiałyśmy innej opcji nie ma, duuuzio pięknych zarodków, będziesz miała dużą rodzinkę:-)
wiec czuje że się wszystko zakończy pozytywną beta. A co do słabeuszków, to może podskoczy po rozmrożeniu jak będziesz wracać po rodzeństwo:-)

wiem, że przy Twoim ogromie wiedzy wszelkie "niemieszczenie" się w jakiś normach będzie budziło niepokój, ale Dziewczyny już napisały że ivf to nie matematyka i każdy przypadek jest inny;-) więcej wiary:-) przytulam;-)

a jak tam sie czujesz, nie łapie Cię znowu hiperka??? taki kurnik wyhodowałaś, że może organizm zaszaleć
jeny ja teraz żyje waszymi stymulacjami, punkcjami i ciążami
normalnie później będę z Wami rodzić

nawet zapominam wziąć witaminy
moje dziecko dzisiaj zagorączkowało, jutro przedszkole z głowy
zobaczymy czy nic się z tego nie wykluje
jutro mam popołudnie, ale weekend wolny, więc o ile nie zabije Reproduktora to może odpocznę po dość ciężkim tygodniu
buziaki dla Wszystkich:-)