reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

witam z rana....kurcze wzielo mnie znow przeziebienie....mega boli gardło:( i głowa i strasznie mi duszno..... moge wziasc jakies leki czy raczej nie :(....:no:juz niewiem co jest co miesiac przeziebiona......:wściekła/y:
hym....wlasnie weszlam na strone Fertimedica jest akupunktura ale...ja nie jestem z warszawy....i dlatego wlasnie chcialam w czwartek....czy ktos orientuje sie czy dobrze jest isc na akupunkture dzien po transferze????

reklama
Witajcie kochane.
Dawno mnie nie było, chociaż podczytuje was codziennie ale na telefonie a na nim ciężko mi się pisze wiadomości. Tak dużo się dzieje ostatnio że nawet nie jestem wszystkich was z pamiętać.
Gizas-ku fantastycznie że już jesteś po prenatalnych i że wyszły dobrze.
Kiki nie martw się pewnie dziewczyny mają rację, że ten test był nie potrzebny skoro usg wyszło dobrze. Głowa do góry
Kate gratuluje pęcherzyka i po cichu gratuluje nawet nie nie obejrzysz a będziesz już tak daleko jak my. Trzymam kciuki za serducho aby było mocne.
Czalineczkaa tobie również życzę powodzenia i spokojnej ciąży, ale fajnie że już 8 tydzień ci się zaczął:-)
szkrabek powodzenia dzisiaj na betowaniu trzymam kciuki za twojego malucha
dorotav kurczę fajnie, że jesteś już po transferze, tobie kochana też mocno kibicuje i życzę aby tym razem twój maluszek został z tobą już na zawsze
fusun tobie również gratuluje i trzymam kciuki za twojego kropka teraz na pewno wszystko będzie dobrze, musi być nie ma innego wyjścia.
coleta kurczę kochana to fatalnie z tym krwiakiem, no ale skoro musisz leżeć to nie pozostaje nic innego jak słuchać lekarza i wierzyć w twój cud w brzuszku. Powodzenia kochana
Madzia tobie również gratuluje pozytywnej bety i życzę ci pięknej spokojniej ciąży.
Sakatynka najważniejsze, że nie ma tych torbieli i że znów ruszasz do akcji, najważniejsze to ruszyć z miejsca
agulla84 fajnie, że wracasz po pingwinka trzymam kciuki mocno za ciebie, walcz i to mocno
Jo.M fantastyczna nowina cieszę się, że się udało, teraz mocne kciukasy za dalszą walkę, dbaj o siebie i o kropcia.

Olusia kochana ty moja powodzenia na cc boziu już niedługo zobaczysz swoje 2 największe skarby. Ale fajnie wszystkiego najlepszego dla ciebie i dzieciaczków.
Kasik a jak ty się czujesz jesteś następna w kolejce:-)jak Junior daje popalić? zdrówka dla was.

Boże chyba wszystkie wymieniłam a jeżeli nie to proszę o wybaczenie ale naprawdę tyle się wydarzyło ostatnio że mogło mi coś z głowy wylecieć.

Ja wreszcie zaczyna cieszyć się ciążą. Brzuszek coraz większy, mdłości ustały z czego się bardzo cieszę tylko jeszcze to spanie trochę mnie łapie ale i tak mniej niż w I trymetrze. 7 kwietnia mam spotkanie z maluszkiem już nie mogę się doczekać ten czas tak wolno leci że masakra :-)
No to chyba na tyle co chciałam napisać pozdrawiam wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki kurczę coś czuję, że podniesiemy wreszcie przyrost naturalny w tym naszym kraju :-)Powodzenia

Kate tak dzisiaj , . Wizyta o 15 :15 , później dentysta .....
Boje się strasznie , ja z tych lękliwych ...
Wynik bety było 1188 dziś jest 2276 uff jeden malutki plusik , teraz najgorsze przede mną ......

Ostatnia edycja:
Madziulka rozumiem Cię tez strasznie się bałam i nadal się boje czy wszystko będzie dobrze. Dla nas ciąża to strasznie stresujące przeżycie. Ludzie którzy nie zaznali bezpłodności, nie wiedzą tyle co my i nie boją się tak jak my. Trzymam kciuki za wizytę, wszystko będzie dobrze, beta pięknie przyrasta:tak:a to rokuje bardzo dobrze, jak nie super:-) a który to twoj dpt?

Madziulka na pewno będzie pęcherzyk, od 1500- 2500 jest bardzo dobrze widoczny a ty masz 2300;-) z czego w klinikach oni mają bardzo dobry sprzęt i od 1000 już widzą pęcherzyk.

Dziewczyny... dzis mam cc... zaraz mnie beda szykowac....boooooooooooje sie.... cisnienie z nerwow mam podwyzszone.....w nocy praktycznie nic nie spalam.....

reklama
Do góry