reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny teraz troszkę więcej napiszę. Endo 12 mm. Strasznie byłam zakręcona na wizycie i wręcz byłam zdziwiona dlaczego nie dostanę zastzryku np. z ovitrelle albo pregnylu aż się doktorek zaśmiał, że niestety ta przyjemność mnie ominie. Tak się bałam, że znowu coś wyjdzie i powiem Wam szczerze, że do tej pory nie wiem o co kaman :-). Na szczęście mam zapisane na kartce co mam brać i kiedy transfer :-D
Sykatynko popraw proszę na 14.07 a i dwa ostatnie kropki biorę i już nie oddam bo zostaną ze mną

Ostatnia edycja:
Tola super że wracasz do gry:tak: ja fragmin brałam rano a acard po południu, nie należy przyjmować ich jednocześnie. Acard biorę cały czas a fragmin odstawiłam w 23 tc, choć dr M zalecał w 12 tc ale ja się bałam i dopiero po drugich prenatalnych przestałam się ostrzykiwać. Ale z 2-3 tygodnie zmniejszałam dawkę, najpier zastrzyki były co 24 h a pod koniec co 36.

Tola - masz racje nie wiele nas staruszek zostalo , w kazdym razie jeszcze jestem. Zaczelam brac anty j chcialabym wrzesien/pazdziernik sie stymulowac ale jak bedzie to zobaczymy. Mialam anty brac juz cykl wczesniej ale nie mialam checi. Tak ogolnie to juz nie mam sily podchodzic ale mam jeszcze 1 stymulacje rzadowa takze chce ja wykorzystac zanim pisiory do wladzy dojda bo nie wiadomo co bedzie z tym in vitro. Nie wyjdzie to bedzie trzeba zamknac ten temat bo ile mozna. Widze ze dzialasz , super , trzymam mocno mocno kciuki. Buzka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry