• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj jest znowu taki dzien ktory nie powinien sie nigdy skonczyc...Dostala od mojego M.bransoletke z 5 ozdobami,2 serduszka ,1 balwanek i 2 gwiazdorki. Po to,zeby nasze aniolki z nieudanych transferow byly juz na zawsze z nami.Tez bylo ich 5. Poryczalam sie na srodku ulicy,jak przystalo na "ryczaca" 40 latke. Chwalicie sie koszulkami i wozkami ,a ja czym innym:-):-):-) mam nadzieje ,ze wolno:happy:

20.07.2015 001.jpg

Załączniki

• 20.07.2015 001.jpg
    20.07.2015 001.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Witam nowe dziewczyny. Gratuluję dobrych wieści :)

Anemarie masz cudownego męża.

Kate pisalas o tyłozgięciu, ja mam tyłozgięcie i słyszałam że właśnie dlatego nie musze miec pełnego pęcherza. Hm....

annemarie to był criotransfer? czyli zarodki transferowane w 4 dniu, w 3 zostały zamrożone. W 4 dniu to powinny być morule, a najlepiej kompaktujące i ten po prawej jest skompaktowany całkowicie. Albo przeskoczy do blastki albo zacznie odpoczywać. kompaktacja to bardzo dobry objaw, wręcz rewelacyjny:-) morula to 16-32 blastomerów, kompaktacja(zlewanie się w całość) nastąpić może w trakcie dzielenia, albo później.

reklama
annemarie to był criotransfer? czyli zarodki transferowane w 4 dniu, w 3 zostały zamrożone. W 4 dniu to powinny być morule, a najlepiej kompaktujące i ten po prawej jest skompaktowany całkowicie. Albo przeskoczy do blastki albo zacznie odpoczywać. kompaktacja to bardzo dobry objaw, wręcz rewelacyjny:-) morula to 16-32 blastomerów, kompaktacja(zlewanie się w całość) nastąpić może w trakcie dzielenia, albo później.

Dziekuje Ci kochana...tak to bylo crio, zamrozone od razu po zaplodnieniu,(czyli chyba 2 dzien,tak bo wtedy dzwonili jak i co) odmrazaly sie od piatku rano do poniedzialku 9.30 godz. Tyle z danych technicznych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry