Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bety, przykro mi myślałam że się uda.... Nie chcesz zastanowić się nad jeszcze jednym podejściem? Może to nie to, co chcesz teraz usłyszeć, ale najważniejsze jest to, ze masz Anielke
Bety, cholender dobrze, że masz takie podejście, może naturals przecież pełno się słyszy takich opowieści! Masz jeden cud, a na drugi jeśli los pozwoli też przyjdzie cud 3mamy kciuki i zaglądaj tak jak mówisz!
Bety - cholerka noo miałaś się dzisiaj chwalić, a nie.. no kurde
Ale życzę Ci naturalsa, jak dziewczyny zaznaczają - znacznie milsza procedura niż przy in vitro. Miej zawsze pozytywne nastawienie, a wierzę, że drugi raz szczęście się do Ciebie uśmiechnie! :*
Bety powodzenia masz piekną coreczke:-) stasy świetnie!!!!!! wlasnie dostalam info z MZ ze tez jestem w Bocianie:-)Jessie gratulacje, Najki zapewne tez juz mozna gratulować:-)