Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To nie jest tak,ze kazda procedura jest taka sama. Pierwsza to gra wstępna, bo nie wszystkie jesteśmy jednakowe. Jednej przy tej dawce będą komóry uszami wychodzić, a innej ledwo coś ruszy. Czasem protokół, tez okazuje się nie dobry. I to nie jest tak ,że te co mają 150j menopuru i ten długi protokół do nich pasuje są lepsze. Po prostu mieszczą się w tej większości, którą się uwzględnia przy rozpisywaniu "komercyjnych dawek" bo przecież od czegoś trzeba zacząć. Potem jeżeli są zarodki, to powinna być ciąża, jak jej nie ma to szukamy przyczyny. No i przy 3cim ivf często mamy już dobrane dawki, protokół, znalezione problemy więc de facto ta 3-4 procedura to ta która ma 50% szans na powodzenie. Bo te wcześniejsze to cudu trzeba było żeby zakończyły się ciążą. Według statystyk Novum największą skuteczność odnotowano przy 2-3 procedurze, potem skuteczność spada.no tak statystyki nie sa zachecajace a nawet powiedzialabym odbierajace niejednokrotnie nadzieje , zwlaszcza jak ktos probuje pare razy
ale co poradzic? trzeba wierzyc ze sie uda ,ja nie mam mrozaczkow i tu jest bolbeta za 4 dni i powiem szczerze boje sie tego
Jak to ładnie mówią " po owocach poznacie" Się rozpisałam..