Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najki a dzisiaj 9dpt czy 10dpt? Teoretycznie w Invikcie w 10dpt dzwoni lekarz i jak beta jest negatywna to odstawiamy leki. Teoretycznie 10dpt powinna być trzycyfrowa, a u Ciebie jest 1,3. Ja bym pewnie odstawiła, ale jeżeli doktorek będzie chciał coś zbadać tego 14dpt(bo wtedy wizyty sa w MZ) to będziesz miała @. Winka bym się napiła, ale ja nie chce brać odpowiedzialności za twoje wybory. Jak u mnie beta źle przyrastała, po sprawdzeniu bety wyszłam do sklepu i kupiłam papierosy i jarałam jednego za drugim w domu ze łzami w oczach. Mimo że w domu nie paliłam, zawsze na balkonie. Wino było, ale po wizycie. To był 14dpt i beta 86 chyba... bo 10dpt było 46.
Annemarie - dobrze gadasz....
Zazdrosc! Podczas 5 lat moich staran narodzilo sie kilka dzieciow....
U bratanicy 18 latki .... Dziecko z przyglupim gowniarzem... Rozpacz. A u mnie bezsilna zlosc ze ona nie chce a ma.
Kuzyna zona.... Zali sie ze Masakra....!!!! Przecież oni sie starają 9 mc i nic trzeba do doktora bo cos nie tak... Kilka mc pózniej zaciazyla zeby było śmiesznie na naszym ślubie :/
Koleżanka... W ciazy ... Dźwiga zeby poronic.... On zebra zeby było na aborcje.... .
Itd... Mogę wypisywać..... Ale nic trzeba zeby zaciskac i sie usmiechac. A na pytania "Kiedy wy będziecie mieć dzieci?" - odp." Bedą to bedą" i piękny usmiech.![]()