reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mazenka, nie mogę zadzwonić do mojego dr, bo on nie toleruje żadnych badań przed beta i nie kazał mi nic badać i sprawdzać. Badania robiłam na w własną rękę.

Oktavi to kciukam, żeby ładnie się zapłodniły! :tak:

dzidzius wszystkim nam się uda, tylko musimy swoje wycierpieć, to bardzo niesprawiedliwe. Z drugiej strony zobacz ile dziewczyn stąd przeszło do wątku ciężarówek, to daje wielką nadzieję.

lawendowy sen acha, to w takim razie sama zwiększ sporo dawkę dowcipną na własną rękę, pamiętam że któraś dziewczyna tutaj tak robiła, ukrywając to przed lekarzem i dobrze na tym wyszła. Tylko nie pamiętam kto to był. I dużo odpoczywaj, wszystko będzie dobrze:tak:.

Aaaa ale jajca:-D. Nie mam pojęcia dlaczego spadł, a może akurat o tej godzinie był na niskim poziomie, a później skacze?

Milagros, najśmieszniejsze jest to że mój lekarz nic nie powiedział na niską betę. Wysłałam mu sms-a , jak wygląda beta, a on na ostatniej wizycie (kiedy pęcherzyk jeszcze był) powiedział mi żebym już nie robiła bety i nie pytała się go o to czy beta jest prawidłowa i czy dobrze przyrasta. Twierdził, że z tą betą jest różnie. A u mnie w 11dpt, było tylko 25,48. Potem przyrastała prawidłowo, nawet ekspresowo, więc się ładnie rozkręcił, byłam pełna podziwu dla mojego maleństwa, a tu koniec. W poniedziałek beta 457, a w czwartek już tylko 466 i progesteron 16. Szkoda, trudno się z tym pogodzić. Ale wiem że tak się często kończą ciąże in vitro, tym bardziej że to pierwsze podejście. W końcu szanse to tylko ok. 30%.

Lawendowy mi przy pierwszym podejsciu lekarz zalecil 3 razy dziennie lutinus dowcipnie,...I tyle...I sie nie udało...za drugi, razem taka sama dawke dostałam...na własna reke bralam dupka dodatkowo , 3*1...I co...I sie udało...moze wlasie to pomogło?? a lekarz nic nie wiedział:)

reklama
Oktavi to kciukam, żeby ładnie się zapłodniły!:tak:
Ikasia gratuluję synka:tak:

Ja dziś 6 dpt, czuję się dobrze, czasem coś ciągnie w brzuchu. Podrażnienie po 12 tab luteiny dowcipnie zmalało dzięki cudownemu rumiankowi:sorry2: wczoraj zrobiłam progesteron ale że zrobiłam w swojej miejscowości ( choć miasto powaitowe to laboratorium tragiczne) i wynki dopiero jutro. Zbadam jeszcze w pt ale pewnie wynik w pon. A na betę jadę do Częstochowy do diagnostyki 3 września 12 dpt dwóch brzdąców 3 dniowych:-) i wynik na necie po kilku godzinach:-)
Brzuch obolały po fraxiparynie ale do zniesienia:sorry2: Jeszcze 6 dni czekania do bety:dry:

Do góry