• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyscek, pisałam do Ciebie po Twojej drugiej weryfikacji bety. Od początku przyrost był nieprawidłowy i niestety było to do przewidzenia. Pisałam Ci na swoim przypadku. Pozbieraj się i wracaj do walki.

Ja tez sie mam kiepsko.brzuch boli bardzo. No spa nie pomaga. Podlaczylam sobie kroplowe z pyralginy- tez srednio... do tego zolte uplawy... i bol tam w srodku...

yplocka

lez ! wstawaj tyle tylko co do toalety. przyrost bety masz dobry wiec na pewno wszystko ok krwawienia się zdarzają. może to termin spodziewanej miesiączki ? kurcze jeszcze za wcześnie aby byli cos na USG widać. lecz nie denerwuj się ja tez tak mialam a teraz jestem 32 tydz ciąży. może weź uderzająca dawkę progesteronu mi tak dali w szpitalu i po pol godzinie juz nie krwawilam. trzymam kciuki informuj nas na bieżąco .

Yplocka: mialam mega krwawienie 4 tyg temu... Lecialo jak z kranu. Po tym plamie az do teraz i dziecko rozwija sie prawidlowo.
Lez i lez.... Wez nospe 3x1 i zwieksz progesteron

Yploka mi Dr od razu powiedziała, że NAPEWNO będą krwawienia i żeby nie panikowac, leżeć. Żeby stracić ciąże - byłoby większe niż miesiączka i chciałyby skrzepy. Spokojnie

reklama
Balbisia i Pyscek Jestem z Wami w ciężkiej walce o cud..
Ja robię test w środę i mam stresika bo tak dziwnie kręci jak na @ :-(

Uda się-GRATULACJĘ

Cleo1980...tez mnie kręciło jak na @...tak jak normalnie na dzień przed...wczoraj, w dzień bety było apogeum...jechałam po wynik z przekonaniem, ze nie wyszło...a dzis, w dzień planowanej @ jak ręka odjął...troszke mnie tylko ciągnie, czuje, ze je mam...ale juz zdecydowanie nie jak na @. Nie stresuj sie, musisz wierzyc, a z tymi objawami to na dwoje babka wróżyła...trzymam za Ciebie kciuki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry