Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane powiem tak lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja, nic straconego. miał takie same przypadki jak u mnie i było potem dzieciątko i serduszko ... ale ja już nastawiam sie na wielki okres, dziś mnie strasznie bolał brzuch więc niebawem mnie zaleje :-(
yplocka kochana tak jak dziewczyny mówią krwawienia w ciąży się zdarzają, czesto mówią że kobiety przez 3mc miesiączkują i nawet nie wiedzą że w ciąży są... Weż dużo progesteronu, nie żałuj sobie a nawet pojedź na izbbe przyjęć to dadzą ci zastrzyk z progesteronem, Odpoczywaj, bedzie dobrze!!!
Asity nie ma i nie wiadomo ci co się dzieje na forum, więc wrzucam kalendarz ale jest bardzo nieaktualny jak coś to się dopisujcie.
MAJ
26: Bziumelka - pierwsze spotkanie z dzidzią
26: Yplocka - pierwsze spotkanie z dzidzią
30: Pycek - niech stanie się cud i będzie serduszko
CZERWIEC
6: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
14: Anulla28 - wizyta przed crio
Pyscek, oby @ nie przyszedł i żeby Twoje nadzieje się spełniły. yplocka, leż dzisiaj spokojnie, a jutro mam nadzieję, że dzień skończy się pozytywnie i dowiesz się, że wszystko jest w porządku i krwawienie nie zagraża fasolce
ja po krwawieniu jeszcze 3 dni brudzilam na brązowo wiec się tym nie martw. trzymam kciuki zobaczysz będzie dobrze .
bziumelka
o zastrzyku z progesteronem nie slyszalam w każdym bądź razie ja nie mialam.
Dziewczyny obym się mylila ale co do sytuacji Pyscka to ja nie widzę pozytywnego zakończenia. Wedlug mnie na tym etapie ciąży powinien być juz zarodek . u Pyscka nie ma zarodka a niektóre pisza o serduszku i robią nadzieje. jakby zarodek byli to na serdudzko czeka się nawet i do 12 tyg . Pyscek zaczela juz 9 tydz i zarodka nadal nie ma. niektóre pisaly ze na tym etapie musi być juz zarodek ....lekarze maja swoje procedury i niestety nieraz dają zludne nadzieje wiem co mowie bo przez lam to co pyszczek tyle ze mi lekarz w 7 tyg nie dawal juz szansy na to ze zarodek się pojawi .
Lilka zarodek to chyba jest, bo pycek pisała że ostatnio było echo zarodka (czy coś podobnego) wiec jak było echo to był i zarodek, a na ostatniej wizycie nie było serduszka ani tego echa więc to o to chodzi, Przynajmniej ja tak to rozumiem.
Dziewczynki
Pozwolę sobie się wtrącic i podpytać ;-)
Czasem wejdę do was poczytać jak mam jakiś problem. . . Kopalnia wiedzy . . .
Widzę że wam się też zdarzały plamienia po transferze.
Ja jestem dziś w 6 dpt (crio na naturalnym cyklu). Wczoraj wieczorem w toalecie na papierze miałam małe różowe wodniste plamienie,dziś lekkie brązowe się zdarzają, nie wiem co o tym sądzić (ale muszę dodać że zawsze przed @ takie coś mam). . .
Tak się boję . . .