Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pyscek, byłaś taka dzielna i optymistyczna więc bądź nadal. Pamiętaj, że wiara czyni cuda. Nic jeszcze nie jest przesądzone. yplocka leż, odpoczywaj ile tylko możesz teraz miałabyś okres i dlatego tak jest, czytałam że tak się czasem zdarza ale że to przechodzi. Napewno będzie dobrze, MUSI.
yplocka na szczęście jutro masz wizytę, to mam nadzieję, że lekarz Cię uspokoi i wszystko będzie ok. Może tak jak piszą dziewczyny trzeba więcej progesteronu. Trzymam kciuki z całej siły za fasolkę
Dziewczyny, moja doktor nie kazała mi powtarzać bety, a robiłam tylko raz...pierwszy raz sie z tym spotykam i zastanawiam sie dlaczego...jak myślicie? Ja tak czy siak jutro na druga bete pójdę...
Uda sie, moja znajoma ginekolo mowi, ze to powtarzanie bety tylko na nas zle wplywa. Ze jak pietwsza jest dobra, to trzeba czekac spokojnie do usg. Ja tego tez nie rozumiem.
MAJ
26: Bziumelka - pierwsze spotkanie z dzidzią
26: Yplocka - pierwsze spotkanie z dzidzią
26:Uda się - II weryfikacja bety
30: Pycek - niech stanie się cud i będzie serduszko
CZERWIEC
6: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
14: Anulla28 - wizyta przed crio
Ja dzisiaj cały dzień na działce u dziadków, już się nie mogę doczekać jutra...
Dziewczyny, znikam na tydzień, jadę na urlop, naładować energii, zdobyć siły do kolejnej walki o ten cud, muszę się w jakiś sposób wyciszyć, pozbierać do kupy .... wrócić z pozytywnym nastawieniem.
Oczywiście myślami będę z Wami, kciuki non-stop będą zaciśnięte. Yplocka, Pyscek za Was szczególnie.
Uda sie - ja tam bym zrobiła..własnie dlatego zeby sie źle nie czuć
zeby sie nie martwic ze przyrost nie taki.
niejejst to badanie inwazyjne..wiec spokojnie mozna sobie pozwolic na taki komfort własny
Yplocka - jutro czekam na wiesci...daj znac co lekarz na to...
masz krwawienia czy plamienia?
wieksze od miesiaczkowego?
mam nadzieje ze to ten stan który tutaj dziewczyny niektóre mają - czyli "podkrwawianie" w okresie miesiaczki która w tym czasie byc powinna.