reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bluskye. Nie, nie jest wieksze od miesiaczkowego. Wczoraj podczas robienia siusiu poleciala kropla krwi i papier sie zaczerwienil i byly dwa skrzepy. Dzis powtorzylo sie to dwa razy. Sorki za szczegolowe opisy.
Rano beta, wiec jeszcze przed wizyta bede wiedziala co jest.

Dziewczyny wpadalam do was na chwile zeby zobaczyć co słychać a tu tak bardzo zawiało chłodem . Pamiętajcie ze to forum jest po to zeby sie wspierać i dzielić wiedza . Krytykując kogoś starza sie nieprzyjemna aurę w okół forum.

Odnosilyscie sie do dziewczyny która pisała ze wzięła w dzień czy 2 dwa dni przed punkcja leki na przeziębienie które spowodowały rozrzadzenie krwi i odwołano jej punkcie. Owszem była taka sytuacja i potem nas tu ostrzegała zeby na to uważać ! Co do akardu to juz wedle zaleceń lekarza ale nie wolno go tez mieszać z innymi środkami mogącymi rozrzadzic krew.

Pycek ja ciagle wierze ze twoja ciaza choć rozwija sie z opóźnieniem to da radę i jej dalszy rozwój będzie prawidłowy. Znam osobę której ciaza była rozwinięta na 2 tyg do tylu ale potem juz rozwiała sie prawidłowo . Ale musisz wiedzieć ze moze być rożnie. Ja ronilam 5 razy za każdym razem miałam nieprawidłowy przyrost bety aż do mojej obecnej ciazy ( po leczeniu) . Dlatego jest ważne zeby badać bete na początku a potem juz tylko usg weryfikuje prawidłowość przebiegu ciazy. Nic nie mozesz zrobić tylko leżeć brac leki i nie tracić nadziei w swoje szczęście.

Yplocka tak jak opisujesz swoje krwawienie to całkiem mi sie kojarzy z tym jakie ja miałam w 6 tyg ciazy. Zdiagnozowano u mnie krwiaka. Moze i u ciebie sie zrobił ? Ja miałam na początku krwotok żywa krwią a potem bardziej plamienia na początku żywa krwią ale ze 2-3 dni potem juz brązowa. Bete masz ładna wiec moze to to cholerstwem sie przyplatalo? Odpoczywaj , bierz leki a my tu będziemy trzymać kciuki za was&&&&

dziewczyny badzcie cie dla siebie wiara, wsparciem i budujcie nadzieje. Nie zawsze musicie sie ze sobą zgadzać ale moze krytyczne uwagi na pivate?

yplocka..ależ cóż to za szczegołowe opisy:)tutaj nasze wydzieliny są tak normalne ze nic nas nie zdziwi:)czyli to nie krwawienie tylko plamienie...

mocnooooooo bede czekac na betę:)))mocno mocno :* i na dobre wieści oczywiscie:)

Ostatnia edycja:
Dziękuje kochane kobietki za odpowiedzi.
Będę nadal miała nadzieję że to plamienie i skrzepy to tylko pozostałości po tym co miało się pojawić w okolicy dzisiejszego dnia czyli @
Zobaczymy co przyniesie jutro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry