reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyscek, pisałam do Ciebie po Twojej drugiej weryfikacji bety. Od początku przyrost był nieprawidłowy i niestety było to do przewidzenia. Pisałam Ci na swoim przypadku. Pozbieraj się i wracaj do walki.

Ja tez sie mam kiepsko.brzuch boli bardzo. No spa nie pomaga. Podlaczylam sobie kroplowe z pyralginy- tez srednio... do tego zolte uplawy... i bol tam w srodku...

yplocka

lez ! wstawaj tyle tylko co do toalety. przyrost bety masz dobry wiec na pewno wszystko ok krwawienia się zdarzają. może to termin spodziewanej miesiączki ? kurcze jeszcze za wcześnie aby byli cos na USG widać. lecz nie denerwuj się ja tez tak mialam a teraz jestem 32 tydz ciąży. może weź uderzająca dawkę progesteronu mi tak dali w szpitalu i po pol godzinie juz nie krwawilam. trzymam kciuki informuj nas na bieżąco .

Yplocka: mialam mega krwawienie 4 tyg temu... Lecialo jak z kranu. Po tym plamie az do teraz i dziecko rozwija sie prawidlowo.
Lez i lez.... Wez nospe 3x1 i zwieksz progesteron

Yploka mi Dr od razu powiedziała, że NAPEWNO będą krwawienia i żeby nie panikowac, leżeć. Żeby stracić ciąże - byłoby większe niż miesiączka i chciałyby skrzepy. Spokojnie

reklama
Balbisia i Pyscek Jestem z Wami w ciężkiej walce o cud..
Ja robię test w środę i mam stresika bo tak dziwnie kręci jak na @ :-(

Uda się-GRATULACJĘ

Cleo1980...tez mnie kręciło jak na @...tak jak normalnie na dzień przed...wczoraj, w dzień bety było apogeum...jechałam po wynik z przekonaniem, ze nie wyszło...a dzis, w dzień planowanej @ jak ręka odjął...troszke mnie tylko ciągnie, czuje, ze je mam...ale juz zdecydowanie nie jak na @. Nie stresuj sie, musisz wierzyc, a z tymi objawami to na dwoje babka wróżyła...trzymam za Ciebie kciuki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry