bazylia128
Fanka BB :)
Przeciez ty zawsze w 3 dpt juz weryfikujeszJa będę robić 6dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeciez ty zawsze w 3 dpt juz weryfikujeszJa będę robić 6dpt
Zapytaj w aptece. Pytałam i usłyszałam że substancja czynna jest ta sama tylko wypełniacze inne. Jeśli dobrze tolerujesz luteinę spokojnie mogę żesz brać. Mało tego jest refundowana, koszt 8 zł. Myślę że kliniki po prostu mają interes w przepisywaniu lutinus .Mam 3×2 opakowanie lutinus 100starcza mi na 3.5dnia duży koszt a pieniądze się kończą ..zresztą same wiecie ile to kosztuje
No w 3dpt teżPrzeciez ty zawsze w 3 dpt juz weryfikujesz![]()
Ale macie fajnie dziewczynyNo w 3dpt teżtylko wtedy beta jest 0,więc dopiero w 6dpt coś więcej się dowiem
![]()
Ja się jakoś boję tym razem. Ale już czekam bardzo na środę.Ale macie fajnie dziewczynyJa sie juz doczekac nie moge
![]()
@dżoasia odezwij się do mnie daj namiary na aptekę w której kupowałaś lutinus proszeW Krakowie też po 100 zł gdzieś był. @dżoasia kupowała dziewczynom.
To sobie zrobię wcześniej ostatnio miałam tak że zaczęła mi spadać [emoji26]zamiast rosnąć a tak to będę widziała przyroscik mam nadzieję [emoji4]Jak jestes niecierpliwa to w 5 dpt jest beta![]()