Sherlook
Fanka BB :)
W piątek miałam 6mm (pewnie ileś po przecinku, ale dokładnie mi nie powiedział) a w sobotę po 26h 9.99 mmSuper. I czytałam, że ci ładnie endo podrosło, więc działa.
Powodzenia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W piątek miałam 6mm (pewnie ileś po przecinku, ale dokładnie mi nie powiedział) a w sobotę po 26h 9.99 mmSuper. I czytałam, że ci ładnie endo podrosło, więc działa.
Powodzenia![]()
Choooo na ciężarówki. Co u Ciebie?
Biedna malutka , już wszystko ok
U mnie .. dzieje się kochana . Jestem prawie w 8tyg ciąży- naturalnej niespodziance[emoji847] tydzień temu na USG było wszystko ok,więc na chwilę odetchnęłam ale za tydz mam kolejne i stres znów mnie dopada [emoji85]
Slodziak cudny
Slodziak cudnyLadniutka czarnulka.
U nas juz 8 miesiac.Niunia gada i piszczy-trenuje glos.Jeszcze sama nie siedzi ale juz na czworakach stoi z puppcia do gory i kolysze sie w przod i tyl wiec podejrzewam ze albo do siadu albo do czwrakowania.Zebow brak![]()
To strasznie współczuję;(Cześć
Nie, nie udało się... Obwiniamy się wzajemnie, mamy też inne problemy... Prędzej czy później to się rozsypie...
Jak Ty sobie radzisz?
Strasznie mi przykroTo strasznie współczuję;(
Myślałam ,że czas trochę ostudzić emocje i wszystko się jakoś po skleja do kupy.
Ja mam różne dni. In vitro mnie męczy.
Pół roku walczyłam z immunologia , szczepienia immunospresja wzięłam ostatniego mrozaka i biochemiczna.
Zostałam z niczym.
Cześć
Nie, nie udało się... Obwiniamy się wzajemnie, mamy też inne problemy... Prędzej czy później to się rozsypie...
Jak Ty sobie radzisz?