reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie jest ok i to nie jest zabawne
Prosiłyśmy Cię uprzejmie abyś się przeniosła na wątek dotyczący TWOJEGO PROBLEMU.
Nawet moderatorka prosiła.
To wątek dla dziewczyn starającym się w in vitro.
Jesteś po inseminacji, nie uzyskałaś ciąży- bardzo nam przykro, ale skieruj się na inny watek, oninseminacji albo zwykły staraczkowy.
bo tu już zwyczajnie spamujesz i myślę że nie tylko mnie ale jeszcze kilka staraczek zwyczajnie irytują Twoje wpisy tutaj, i dziewczyny które faktycznie są teraz w procedurze zamiast pisać tutaj o swoich kłopotach rozterkach to czytają o Twoich problemach i pewnie im się odechciewa
Tyle w tym temacie

no dzień dobry. Myślałam o Tobie, na jakim jesteś etapie.
Oby wszystko poszło po Twojej myśli, trzymam kciuki za badania.
Od grudnia zrobilam przerwe, nawet szybko minelo😊w poniedzialek badania i transfer pewnie w maju.
No ale jak szlam na wizyte mialam mysli czy by tego nie jebn*c w pi***🤓
A co u was?

Prosiłyśmy Cię uprzejmie abyś się przeniosła na wątek dotyczący TWOJEGO PROBLEMU.
Nawet moderatorka prosiła.
To wątek dla dziewczyn starającym się w in vitro.
Jesteś po inseminacji, nie uzyskałaś ciąży- bardzo nam przykro, ale skieruj się na inny watek, oninseminacji albo zwykły staraczkowy.
bo tu już zwyczajnie spamujesz i myślę że nie tylko mnie ale jeszcze kilka staraczek zwyczajnie irytują Twoje wpisy tutaj, i dziewczyny które faktycznie są teraz w procedurze zamiast pisać tutaj o swoich kłopotach rozterkach to czytają o Twoich problemach i pewnie im się odechciewa
Tyle w tym temacie
Ok jak chcesz to mogę tu nie pisać ale każdy ma problemy i ja też się staram o dziecko ale ok nie będę wam głowy zawracać

Ok jak chcesz to mogę tu nie pisać ale każdy ma problemy i ja też się staram o dziecko ale ok nie będę wam głowy zawracać
Nie rób z siebie ofiary ..
Weź się za siebie, zadbaj o dietę, RZUĆ palenie, wdróż suplementy.
Nie tylko Ty na tym świecie starasz się o dziecko. Każda która jest na tym wątku jest lub była w takiej sytuacji.
Tak jak dziewczyny pisały. Jesteś po inseminacji, to proszę idź tam. Dziewczyny są na tym samym etapie i lepiej się będziecie rozumieć.
My jesteśmy trochę dalej, nie koniecznie lepiej .. ja bym powiedziała, że trudniej i finansowo i psychicznie.
Życzę Ci zdrowia i szybkiego zajścia w ciąże, pozdrawiam.

reklama
Do góry