reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinga ja wiem,że to dieta indywidualna, ale bardzo proszę streść mi w kilku słowach jej reguły. Ja mam tendencje do tycia, powinnam trochę stracić przed stymulacją 160 cm , waga 65 kg![]()
ASIU_77 - ciężko streścić. Zamówiłam ją na stronie vitalia.pl Już kiedyś korzystałam u nich z diety i schudłam. Wybierasz sama opcję ile posiłków i jak dużo czasu masz w tygodniu na ich przygotowanie ( przeważnie 5 posiłków). Piszesz co lubisz, a co nie, a oni ci komponują dietkę. W trakcie możesz sama zamieniać posiłki w tej samej opcji kalorycznej. Na pewno musisz zrezygnować z różnych rzeczy - słodycze i inne przekąski odpadają. Czasami jak sobie na coś takie pozwoli to trzeba zrezygnować z innego posiłku ( chodzi o bilans kalorii między 900 a 1000 powinno być na diecie). Je się często, ale mniej kalorycznie. Pieczywa normalne, bułeczki, makarony i ziemniaczki całkiem odpadają. Dużo warzyw, owoców, kefiry, jogurty naturalne, mięso z kurczaka, cielęcina, rybka. No i oczywiście gotowane lub na parze duszone. Pije się dużo wody. To tak mega ogólnie opisane. No i oczywiście wskazany ruch poza tym, bo kształtuje sylwetkę. Ja przed tym IVF chodziłam regularnie 3 razy w tygodniu na fitness jakiś, a miałam okres, że nawet częściej. Teraz samą dietkę zaczynam, a włączę ruch jak ciut schudnę już.
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga_1
Asia_77 - a wagę i wzrost mamy podobne, bo ja niestety teraz po stymulacji ważę już 63 i mam 158 cm.
Kinga_1
Avocado - widzę, że na tej samej stronie korzystałaś z dietki. Też mi się podoba stronka. No i jak się człowiek stosuje to są efekty. Ja poprzednio za m-c straciłam około 3 kg stosując ich dietę właśnie.
Kinga_1
TeQuilla - jeżeli chodzi o napoje kolorowe lub jakieś inne szkodliwe to oczywiście trzeba odpuścić. Streściłam w bardzo dużym skrócie. Tak samo sery żółte np.można zapomnieć. Uwielbiam, ale są mega kaloryczne.
reklama
dagnes78
dziewczyny szaleją, wszystkie na diecie!?.... 
chyba też muszę zapodać
dobranoc wszystkim 

Podziel się: