3 bit bez pieczenia
100 szt herbatnikow
Masa kajakowa 1 puszka
1 galaretka cytrynowa
0.5 l śmietany 30%
Masa karpatkowa bez gotowania
2 śmietany Śnieżki
Masę kajak lekko podgrzewany
Krem karpacka robimy wg przepisu na opakowaniu
Śmietanę ubijania ze Śnieżka i galaretka rozpuszczona w małej ilości wody ok pół szklanki
I teraz układamy herbatniki na to kajmak herbatniki masa karpatkowa herbatniki śmietana z galaretka
Najlepiej smakuje na 2 dzień jak herbatniki zmienkna
sorry za błędy pisze z telefonu
100 szt herbatnikow
Masa kajakowa 1 puszka
1 galaretka cytrynowa
0.5 l śmietany 30%
Masa karpatkowa bez gotowania
2 śmietany Śnieżki
Masę kajak lekko podgrzewany
Krem karpacka robimy wg przepisu na opakowaniu
Śmietanę ubijania ze Śnieżka i galaretka rozpuszczona w małej ilości wody ok pół szklanki
I teraz układamy herbatniki na to kajmak herbatniki masa karpatkowa herbatniki śmietana z galaretka
Najlepiej smakuje na 2 dzień jak herbatniki zmienkna
sorry za błędy pisze z telefonu