Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ella, super, gratuluję :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bo to przecież nie ja jestem taka głupiutka tylko on
Co do wyprawki to napewno teraz kupię dobry laktator elektryczny medeli.Miałam taki ręczny szajs a na początku sporo problemu z karmieniem i wiem,że w laktator zinwestuję.A reszta? Chyba zacznę tworzyć magiczną listę:-) Są rzeczy,które mi się przydały np.leżaczek-bujaczek,mata edukacyjna a później mata piankowa.Ale już np.z 6 kompletami pościeli i dwoma pudłami kosmetyków przesadziłam.A chusteczki nawilżane mam do teraz-pół szafy jeszcze.Taaaaaakie zrobiłam zapasy.Ale co jak co-chusteczek i pampersów zużyłam już chyba tonę

O to Ci chodziło?

Dziękuję:-) Gdy odebrałam wynik i go przeczytałam, to miałam wątpliwości czy w ciąży jestem
.