reklama

Kwietniowe mamy 2016

Rsz dokładnie ja urodziłam w 36 tc a w 34tc byłam w szpitalu że skurczami i podawali mi luteine a i tak urodziłam wcześniej, natura robi swoje, luteina ma pomóc ale nie ma takiej gwarancji czasami kobiety biorąc cała ciąże rodzą po terminie czasami przed
Schauma mnie też kręgosłup boli i nie mam torby spakowanej czas najwyższy się za to zabrać
U nas dziś nocka spokojna. Ale jakieś 20 min temu dostałam skurcz z bólami jak przy @, bo się zdenerwowalam za mocno na męża i to chyba od stresu :-( już przeszło na szczęście, ale martwi mnie to mam je rzadko takie z bólem ale mam i wtedy martwię się bardzo...zabieramy się z córcia za śniadanko :-) jakie plany u was na dziś? Ja zakupy, kawka z koleżanką i zamówienie kilku rzeczy dla Helenki bo wczoraj nie dałam rady.

reklama
Wspolczuje problemow z kregoslupami, mnie to na szczęście omija.

Zaraz jadę z corka na badanie eeg a potem mamy jeszcze wizytę w poradni laryngologicznej na wyjecie drenow z uszu.

Od wczoraj jak stoję albo chodzę to mam wrażenie jakby Mala grzebala mi paluszkami w pochwie :/ takie klucia, ze aż musze się zgiąć bo sa tak nieprzyjemne...

Rsz - heh bo laska z Ciebie to co sie dziwisz☺. Najwazniejsze ze Ala przybiera ladnie.

Ania - ja czytalam kiedys ze po sterydach dziecko w brzuszku takie ospale moze byc. Nie martw sie najwazniejsze ze na ktg dobrze

Lusinda - moj maly tez mega aktywny i w dzien i w nocy. Bardzo mnie to uspokaja jak go czuje wiec staram sie nie narzekac. Ale jak mi wczoraj przyfasolil w watrobe to az go opieprzylam ze nad matka sie zneca;)

Sweetka - z tego co wiem to w ciazy tylko betablokerow nie powinno sie brac. Tak mi kardiolog mowil. Ale nie wiem czy xala ciaze czy tylko np pierwszy trymestr. Mi w kazdym razie od razu jak sie okazalo ze ciaza to odstawil i zamienil na cos innego. Tez obnizalo puls i cisnienie sle to nie bloker i wiem ze w szpitalach tez to podawali.

Wyprawilam rodzine z domu. Kazdy dostal swieze buleczki bo rano z nudow przynioslam. Teraz sama zabieram sie do sniadanka☺.
Maz kase w koncu dostal takze mam tys. na uzupelnienie wyprawki. Takze przede mna pracowity dzien;)

Witajcie mamusie.
Ja nie chce zapeszac ale od kilku dni super sie wysypiam. Klade sie ok 23 i budze o 7 z jedna przerwa na siku. Moze to pogoda ale przynajmniej jestem wyspana. Co do plecow to mnie bola strasznie. Tak po poludniu po calym dniu boli w ledzwiach.
A co do komplementow to ja caly czas slysze ze mam duzy brzuch - jak w 9m ;) a tu jeszcze troche czasu do 9m.
Za chwile przyjedzie kurier z paczka z apteki gemini wiec musze sie zbierac do bankomatu po kase.
Milego dnia.

Kitki czuje ze zaszalejesz,,, pochwal się potem co tam kupiłaś
Ciekawe ile zajmie wydanie tego tys:p
Martita też tak mam.... pewnie dlatego ze mała napiera i jest nisko

Dzień dobry,
u mnie również noc nieprzespana. Przed 4 zaczęłam odliczać juz do budzika męża. I najgorzej ze jak tak nie śpię to zaczynam sobie wszystkie informacje ze szkoły rodzenia przypominać i włącza mi się stres jak to będzie itp. Te nocne czarne myśli są dla mnie nawet gorsze niż ból kręgosłupa obecnie :/

Brzuch tez mi już twardnienia coraz częściej ale nieregularnie i bez bólu wiec staram się nie martwić (tak bardzo ;))

Ania super ze juz mniej czujesz skurcze :) znaczy ze pod dobrą opieką jesteście :)

Martita powodzenia u lekarzy, 3 mam kciuki za córkę żeby się nie stresowala bardzo.

Kitki to spodziewam się wielu postów w temacie zakupowych super ;D

reklama
Rsz to wujowi szczena opadła, co? :-)

Martita z tym grzebaniem paluszkami to ja mam bardzo podobne odczucia, nie jest to bolesne ale mało przyjemne.
Powodzenia u lekarzy :-)

Haaa Kitki to dzisiaj szaleństwo przed Tobą:-) chwal się później co tam zakupilas.

Ewe ja dokładnie tak jak Ty, też mam jedną przerwę na siku w nocy.

Ja dzisiaj w końcu czuję się lepiej. Katar co prawda trzyma mnie dalej, ale jest znosny, oddychać mogę. Czosnek jednak robi robotę ;-)-
Dzisiaj zaczynamy też remont salonu... Także znowu kurz i syf. Przy okazji wyszło że podłogę też mamy do remontu:-/ i już dodatkowe koszta się generują.

Buziaki dla Was :-* milego dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry