reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny a mam na wieczor jakis mega kryzys. Mala sie dzis malo ruszala i to spotegowalo dolek. Boje sie ze malutkiej cos sie stanie przez to moje cisnienie, strach paniczny zaczyna mnie ogarniac na mysl o cesarce... Boje sie ze cos pojdzie nie tak:( az sobie pod prysznicem poplakalam

Sweetka moj mały dosłownie od moze tygodnia mocno wywija i wykręca w brzuszku ...wczesniej zanim zrobił sie tak mocno ruchliwy bywało ze przez kilka dni sporadycznie sie ruszał..,myśle ze zmieniał pozycje i dlatego...zjedz łyżkę miodu lub cos bardzo słodkiego...napewno jest wszystko dobrze ..moj malutki w czasie kiedy tak mało sie ruszał bul ułożony pleckami do mojego brzucha wiec pewnie było mu znacznie wygodniej kiedy był cały skierowany w stronę kręgosłupa ...a teraz szaleje i cukru jeść nie musze ..,:)

Sweetka - mi polozna z przychodni mowila ze jak nie czujesz ruchow to zjesc banana i rzadek czekolady i polozyc sie na lewy bok i po ok 20min na bank sie ruszy☺. Moze wyprobuj

hej, u mnie wszystko ok, dziś miałam usg brzucha - wszystkie narządy pracują dobrze oprócz prawej nerki, która trochę zastanowiła lekarkę, ale mówiła, że często kobietom w ciąży właśnie prawa nerka niedomaga bo dzidziuś uciska na nią. w razie bólu mam powiedzieć na wizycie lekarzowi o tym. wątroba bardzo w porządku o dziwo. krew pobierają mi kilka razy w tygodniu, niestety wszystkie wyniki rosną, ale kazali się nie martwić.
wyprawka, pranie i prasowanie zakończone sukcesem, dzięki czemu jestem bardzo spokojna. zostało tylko ozdobienie pokoju i kupienie rolety, ale to już przyjemność :) czekam aż założą drzwi i sobie tam gruntownie pomyję :)

sweetka kochana, mała pewnie ma spokojniejszy dzień, mój synuś też tak ma - jeden dzień mega ruchliwy, aż mi brzuchem kołysze, a drugiego raz czy dwa się leniwie przekręci. ale rozumiem Twoje nerwy bo ja też się wtedy martwię. połóż się i zjedz coś :) a cesarka postaraj się nie stresować, to coś na co nie mamy wpływu, ale jest rutynowo wykonywane i powikłania się niemal nie zdarzają :* nie ma co sobie stresów dostarczać, będzie dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry