reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Corka mnie dzis dla odmiany o 3 obudzila...nozka jej zdretwiala
. Teraz ona spi a ja jak zawsze czekam byleby wybila 6 i wstaje i ide na sklepy po pieczywko itd

Kitki to my dziś podobnie obudzone tylko mnie Synu obudził bo pić ... A ja walczę z bólem rwą kulszowa ... wczoraj mnie zmora dopadła ...
I też latam po necie

U nas 23 :11 zbieram sie do spania...cały czas myśle o naszej ani ...oby maleństwa szczęśliwie przyszły na świat...czekam na wieści...pewnie za kilka godzin sie obudzę i moze jakies nowe wieści bedą juz czekać ?..kitki i milkulinka dzien dobry ;)

cześć Marzenko ...
oj każda chyba czeka na wieści od Ani . Ja wiem mało mnie ale czytam ..
Teraz wertowalam str szpitala co sobie życzą ..."torba do szpitala" . Ze mna trochę lepiej ... jakos wstaje gorzej z chłodzeniem ..

Marzenka przepiękny kącik Mateuszka.

Ania trzymamy wszystkie kciuki za Was. Na pewno wszystk będzie ok, chłopcy są już dobrze rozwinięci, poleżą trochę w inkubatorkach i do domku :-*

Aniu kochana czekam na wieści i trzymam mocno kciuki ale wierzę że będzie dobrze! To już jest w miarę bezpieczny etap a wy pod opieką i dostały sterydy na plucka o tyle dobrze, mój wcześniak musiał się obejść a też się skończyło dobrze więc u was na pewno tez!
Widzicie jak to jest co natura to natura nie raz my możemy sobie planować a ona i tak swoje.. ciekawe czy maluszki juz są na swiecie?

Aniu Chlopcy sa juz duzi, napewno wszystko bedzie dobrze :* trzymam kciuki i czekam na wiesci razem z cala nasza forumowa ekipa :* jestesmy z Toba myslami, daj znac jak juz bedziesz mogla :)

Marzenka piekny kacik dla dziecka, jak tak patrze na Wasze aranzacje to az mi wstyd, Moja bedzie miala dla siebie pokoj, ale co z tego jak nie dorownuje waszym kacikom do piet :O

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry