reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma mam tak samo z tym kręgosłupem, ciągle zmieniam pozycje w nocy ale to bardzo boli. Na pewno nic się nie stanie więc spokojnie odpoczywaj u rodziców :) chociaż ja też wolę nigdzie już nie wyjeżdżać bo tutaj mam tylko 2 km do szpitala i jakoś czuję się bezpieczniej.

Fenika współczuję nocy, jakiś wirus się przyczepił?

reklama
Schauma - wspolczuje bolow kregoslupa. Mialam w pierwszej ciazy okropne, teraz tez pobolewa ale to nic w porownaniu z tamtym. Wiem jak potrafi bolec takze wspolczuje Ci bardzo

Fenika - o mamo ale Cie zlapalo, wspolczuje bardzo. Wymioty to najgorsze co moze byc. Pozniej caly przelyk boli

Mnie jelita mecza dzis. Nie wiem od czego to zalezy ale sa dni kiedy zalatwiam sie po 1-2 razy dziennie i jest ok a pozniej raptem co 2 dzien i tragedia. Niby jem to samo. Mi sie wydaje ze to maly cos tam czasem ucisnie bo juz sama nie wiem. Chyba sobie w koncu kupie te laktoluloze czy cos takiego

Schauma to wypoczywaj u rodziców i korzystaj z pomocy. Niestety teraz trzeba kombinować jak się tylko da.

Fenika Tobie strasznie współczuję... Faktycznie to może jakiś wirus być. Podrażnienia żołądka i przełyku po wymiotach są okropne, oby jak najszybciej Ci przeszło:-)

Martita - sliwki czasami podjadam. Pije tez activie. Nie wiem od czego zalezy bo czasmi nawet jak codziennie sie wyprozniam to i tak z problemem a czasami raz na 2 dni i jest ok bez problemu. Na razie staram sie bez tych syropow bo nie chce by mi sie jelita calkowicie rozleniwily. Mam nadzieje ze po ciazy wroci wszystko do normy.
Nie wiem co ci doradzic z tymi bolami. Niby do pt juz niedlugo ale ja tez panikara to wiem co czujesz. Z drugiej strony czasem lepiej dwa razy sprawdzic niz raz zalowac. Ale piszez ze jutro nie bedzie twojej lekarki wiec co? Tak z marszu cie przyjmie ktos inny czy pryw chcesz isc? Zawsze pozostaje jeszcze ip po poludniu bo w niedziele zazwyczaj pustki i w pt do swojej normalnie po zwolnienie
Mnie bolalo mocno w pt ale to dlatego bo przeaadzigam z chodzeniem. Wxzoraj bylam tez od 12 do 17 poza domem ale czesto siedzialam odpoczywalsm. Tez wieczorem bolalo ale znosnie. Dzis rano jest ok i dzis caly dzien sie obijam. Przyjechakam z siostra do mamy wiec ona prowadzila teraz one robia obiad a ja poleguje przed tv w drugim pokoju. Takze dzis sie nie przemeczam ;)

Kitki ja mam dokladnie tak samo z jelitami dwa dni ok a dwa dni zatwardzenie. Moja ginka kiedys mowila, ze nospa tez rozleniwia jelita, ale Ty chyba tylko sporadycznie bierzesz.
Mam możliwość pójść do innego ginekologa w tej samej przychodni, bo to duza placowka i nic za to nie zapłacę. A na ip nie chce bo raz ze sama z corka q domu jestem to jeszcze się boje, ze mnie zostawia :(

Ale na ip to od razu i usg i wszystko a tak to tez wszystko ci zrobia?
Ja wlasnie malo nospy biore. Mi sie wydaje ze nospa pomaga w wyproznianiu. W pierwszej ciazy bralam 3x2tabl i biegalam do wc po 2 razy dziennie. Nie wiedzialam co to zaparcia. Raczej pedzilam nieraz ze sklepu do domu jak mi brzuch zaczynalo skrecac;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry