kasiunia123
Fanka BB :)
Cześć, z tydzień mnie chyba nie było ale tyle się ostatnio działo że nawet nie wiem kiedy bten tydzień uciekł 
U mnie i maleństwa wszystko dobrze, rozpycha się strasznie
Ja wizytę mam dopiero 04.03, udanych wizyt życzę...
Mąż w końcu pomalował pokój dla córci tzn. 2 ściany a na dwóch będzie tapeta, którą mi siostra w sobotę położy (robiła to już kilka razy
). Łóżeczko też już skrecone, a w piątek jedziemy jeszcze po szafę i komodę.
Jutro przyjeżdża moja mama poprasować resztę ubranek...
Kupiliśmy wczoraj psa labradora, także mam zajęcie
To tyle o mnie...
Aniu gratuluję narodzin chłopców, aż się wzruszyłam jak przeczytałam o Twoim porodzie. Trzymam kciuki za synków, niech nabierają sił i wracają do.domku
Kitki wzięłaś się porządnie za zakupy
Aluniawdz ciekawe co się u Ciebie dzieje, daj znać po badaniach.
Pamiętam, że ja w pierwszej ciąży w 30tc też miałam rozwarcie na opuszek palca i nie miałam żadnych zaleceń od lekarza, normalnie funkcjonowalam i urodziłam 1 dzień po terminie.
Antus na samą myśl mnie dreszcze przechodzą, ja bym skonsultowała lunatykowanie z lekarzem...

U mnie i maleństwa wszystko dobrze, rozpycha się strasznie

Ja wizytę mam dopiero 04.03, udanych wizyt życzę...
Mąż w końcu pomalował pokój dla córci tzn. 2 ściany a na dwóch będzie tapeta, którą mi siostra w sobotę położy (robiła to już kilka razy
). Łóżeczko też już skrecone, a w piątek jedziemy jeszcze po szafę i komodę.Jutro przyjeżdża moja mama poprasować resztę ubranek...
Kupiliśmy wczoraj psa labradora, także mam zajęcie

To tyle o mnie...
Aniu gratuluję narodzin chłopców, aż się wzruszyłam jak przeczytałam o Twoim porodzie. Trzymam kciuki za synków, niech nabierają sił i wracają do.domku

Kitki wzięłaś się porządnie za zakupy

Aluniawdz ciekawe co się u Ciebie dzieje, daj znać po badaniach.
Pamiętam, że ja w pierwszej ciąży w 30tc też miałam rozwarcie na opuszek palca i nie miałam żadnych zaleceń od lekarza, normalnie funkcjonowalam i urodziłam 1 dzień po terminie.
Antus na samą myśl mnie dreszcze przechodzą, ja bym skonsultowała lunatykowanie z lekarzem...
chyba już po mnie mocno widać