reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć, z tydzień mnie chyba nie było ale tyle się ostatnio działo że nawet nie wiem kiedy bten tydzień uciekł :-p
U mnie i maleństwa wszystko dobrze, rozpycha się strasznie :tak:
Ja wizytę mam dopiero 04.03, udanych wizyt życzę...
Mąż w końcu pomalował pokój dla córci tzn. 2 ściany a na dwóch będzie tapeta, którą mi siostra w sobotę położy (robiła to już kilka razy:tak:). Łóżeczko też już skrecone, a w piątek jedziemy jeszcze po szafę i komodę.
Jutro przyjeżdża moja mama poprasować resztę ubranek...
Kupiliśmy wczoraj psa labradora, także mam zajęcie;-) ;)
To tyle o mnie...

Aniu gratuluję narodzin chłopców, aż się wzruszyłam jak przeczytałam o Twoim porodzie. Trzymam kciuki za synków, niech nabierają sił i wracają do.domku:biggrin2:

Kitki wzięłaś się porządnie za zakupy:laugh2:

Aluniawdz ciekawe co się u Ciebie dzieje, daj znać po badaniach.
Pamiętam, że ja w pierwszej ciąży w 30tc też miałam rozwarcie na opuszek palca i nie miałam żadnych zaleceń od lekarza, normalnie funkcjonowalam i urodziłam 1 dzień po terminie.

Antus na samą myśl mnie dreszcze przechodzą, ja bym skonsultowała lunatykowanie z lekarzem...

reklama
Polianna, też słyszałam o tej żyle wodnej. Jak urodzi się Antoś to będziemy przemeblowywać pokój, tak więc łóżko pójdzie na drugą ścianę :) Zostaje mi wizyta u lekarza i poproszę teściową żeby zrobiła ten magiczny trik także u nas. Może coś pomoże. Swoją drogą czytałam, że to właśnie niedojrzały układ nerwowy. A te ataki zdarzają się w miarę rzadko.
Marciosz, całe szczęście, że u Ciebie troszeczkę lepiej, szkoda tylko że tyle czasu męczyłaś się bez antybiotyku :(
Milady super, że wyniki się troszkę polepszy!
Alunia trzymaj się, mam nadzieję że bez najmniejszego problemu dotrwasz do końca :)

Do poduszki zostawiłam nadrabianie Was ... Dziś dzień z cyklu rządy Syna .... nici z planowania ... pół dnia ganialam za nim taki psotny byl... Dzis z jego psot laptop sie suszy ... Nawet mezowi sie dostało przez tel.. Jedynie corka ocalala .. Po obiedzie padlam ze zmęczenia i spałam aż do 18 ( syn tez) . Podanie napisalam do SM. w sprawie grzejnikow i jutro mam zamiar to zanieść .

Schauma, korzystaj z opieki i wypoczywaj:) Mnie, w opisanych sytuacjach, boli właśnie z przodu, spojenie łonowe. Pośladek prawy, czasem, ale naprawdę rzadko.
Ania12344 jak nastrój i samopoczucie? Blizna nie ciągnie za bardzo?

kasiunia123 a nie baliście się kupować teraz psa jak ma się urodzić drugie dziecko?

Alunia wlasnie mnie to wkurza w szpitalach, ze wszystkie badania można by zrobić w jeden dzień a tak wszystko przeciagaja ze szlag może człowieka trafic...

Mikulinka ale masz wesoło ;)

Ja się tylko cieszę że ta moja ginka nie kazała mi w piątek tu przychodzić. Jestem na sali z 2 dziewczynami - jedna z piątku a druga z soboty. Żadna nie miała nic robione... Oprócz ktg, krwi i moczu. Też dopiero jutro będą miały badania dokładniejsze...

Kasiunia też mi się lablador.marzy no ale póki co nie chcemy zwierząt. Poza tym słyszałam że labladory to.bardzo.psotne psy zwłaszcza za młodego :) ciekawe jak Twoj osobnik.będzie sie sprawował :)

Klaudyna jak u Was nocki? Poprawiły się? Ja ciągle myślę o tym jak będę musiała zostawić małą na 2-3 dni jak pójdę rodzić. Zostawiałaś już Uleczkę na tak długo?

reklama
Schauma mnie wczoraj i dziś też mocniej bolał, mnie tak kłuję w jednym miejscu ale tak mocno że wstać nie mogę i chodzić
Fenika jej nameczylas się biedna, jak teraz się czujesz?
Wczoraj w nocy dopadła mnie taka zgaga że prawie zwymiotowalam i do tego ból pleców dobrze ze mąż był w domu i mógł mi pomóc i poszedł do córci. Zgaga mnie strasznie męczy ostatnio, ból pleców i często mi słabo i niedobrze chyba już taka końcówka mnie czeka muszę przetrwać. Dziś dwa razy poprosiły mnie panie jako pierwsza z kolejki do kasy byłam w szoku :-D chyba już po mnie mocno widać :-D Teraz też bolą mnie plecy więc już leżę, dziś ledwo dałam radę córcie z wanienki wyjąć :-( dobrze ze to juz końcówka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry