reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma wiem ze mężuś chce dobrze dla nas i żeby Ulcia też chciała być z innymi a nie tylko ze mną i żebyśmy my spędzili razem czas bo po porodzie już się nie da więc lepiej teraz skorzystać ;-) m wymyślił żeby raz w msc ja dać żebyśmy się obie przyzwyczaily ale teraz było długa przerwa i mi ciężko już jak ja pakowalam to się stresowalam ;-) ja zawsze myślę że ona płaczę za mną i tęskni i nie je ale nigdy tak nie było zawsze się bawi jest grzeczna ładnie je i śpi oby teraz też tak było :-) co do nocek już się przebila ostatnia 3, 4 juz mamy a 5 nie widać jeszcze więc nie wiem czy to od ząbków
Martita jej trzymaj się, dziś masz tą dodatkowa wizytę?
Mnie córcia obudziła przed 6, ja sama też w nocy wstałam do wc, idziemy zjeść śniadanko :-)

reklama
Hej... a ja dzisiaj miałam ciężką noc... tak się kręciłam, nie mogłam sobie miejsca znaleźć... Wczoraj byłam na szkole rodzenia , było fajnie... poznałam dużo dziewczyn co mają podobny termin do mnie.... były też takie co mają już ciążę przenoszoną , albo termin za tydzień a tam zero rozwarcia....

Rsz ja mam jutro badz w czwartek też szkołę rodzenia i też jestem zadowolona. Juz 4 zajęcia ale bardziej tam.idę żeby mój się osluchal i czegoś dowiedział bo mu sie wydaje ze wszystko takie łatwe a później jak wychodzi to przeżywa że czegoś tam nie wiedział:) dla.mnie najważniejsze że mam motywację do ćwiczeń bo w domu to mi ciężko samej :)

Klaudyna dziękuję u mnie już w porządku, choć nadal dieta bardzo lekkostrawna :)

Kitki trzymam kciuki żeby Cię jak najkrócej trzymali. Ja jestem pewna że przed pójściem do szpitala nie przespalabym nawet minuty. Mam jakąś fobie chyba. A nie musze się jeszcze martwić ze ktoś będzie za mną tęsknił przecież. ..

Martita i jak teraz się czujesz?

Rsz, Lusinda tez teraz chodzę na szkole rodzenia :) ogólnie jestem zadowolona ale większość informacji odnosi się do porodu sn i zawsze muszę się dopytywac jak to wygląda w przypadku cc. Trochę to irytujące bo jednak nie tak mało porodów kończy się cc... Dziś mam wolne od szkoły bo jest warsztat z porodu rodzinnego wiec to już zupełnie mnie nie dotyczy

Fenika masz rację , większość informacji dotyczy sn, ja również cc więc babka często mi mówi jak to w moim przypadku będzie... ale generalnie chodzę tam też zeby mieć jakąś formę rekreacji i przede wszystkim te położne które do nas tam mówią itp. są na oddziale,wiec całkiem inaczej potem cię traktują jak znają ze szkoły rodzenia....

reklama
Martita jak twoje bóle? Mam nadzieje ze przeszly :*?

Oj a mnie to juz wszystko boli wczoraj caly dzien w domu nic nie zrobilam bo mialam taki bol kregoslupa ze plakac sie chce z tej bezsilnosci ;( poszlabym rodzic za tydzien ,dwa bo juz mnie deprecha lapie :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry