reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny, głowy do góry, to już sama końcówka :)
A u nas dzisiaj każdy zje co innego ;) Maja zje pomidorową, mąż zażyczył sobie pizze (całę szczęście ze sklepu) a ja mam łososia grillowanego z warzywkami :)

reklama
Ja też się nakręcam przez te wasze opowieści o skracajacych się szyjkach a wizyta dopiero za tydzień.
Ostatnio na wwizycie szyjka była ok tzn. twarda i zamknięta, ale córcia bardzo napierała na szyjkę i mam się oszczędzać, a z tym różnie bywa... zawsze coś do zrobienia.

Ale mi smaka narobilyscie. A tu jeszcze nie bylo obiadu. No chyba ze uznali ze mi sie nie nalezy;)
Lezy juz ze mna dziewczyna 17lat z toksoplazmoza w 20tyg ciazy. ma miec amnio z tego co zrozumialam. Do tego jest mega przeziebiona i straszniw kaszle mam nadzieje ze sie nie zaraze jakims wirusem bo mowi ze chora jest mocno. A fadula z niej straszna heh przynajmniej cicho nie jest

ja już pozalatwiane mam sprawy na dziś. odebrałam prześcieradła do kosza Mojżesza, kupiliśmy roletę do pokoju synka ZNOWU bo mąż zepsuł ostatnią, zakupy spożywcze, zakupy budowlane, wybraliśmy kolor na ściany do salonu i klamki do drzwi i teraz mogę odsapnąć. o, jednak nie bo słyszę, że pranie się wypralo, potem jeszcze obiad..

Kitki jejku, 17 lat? młodziutka bardzo.. skoro chora to nie powinni jej czasem odizolowac?? przecież nie powinni jej umieszczać z innymi ciężarnymi..

renia super gin, ze takie szybkie przeszkolenie zrobił! ja nie umiem tego oddychania.. niby teorię znam, ale ciągle zapominam..

Lusinda biedactwo :* już nam naprawdę niedługo zostało, jeszcze parę tygodni i będzie super, i dzieciaczki będą obok i slonko będzie grzalo... :)

dla szpitalnych dziewczyn duży buziak i uściski! :*

No to dziś plan wykonałam i ja . Obiad zrobiony posprzatane . Na jutro rosół wstawiony ... No i jeszcze byłam w SM podanie zanioslam o przeniesienie grzejników . Weszłam do Pepco no i kupiłam córce kurtkę miętowa i papcie(nastolatki mają jakiś szał na tą miętę ) . W Rossmanie chusteczki wigotne dla niuni i dla synka i kilka innych pierdolek . Ale co najważniejsze dodzwonilam się na usg i mam wizytę :-) :) w ten czwartek na 14:40 (ostatni wolny termin) . Mega padnieta jestem spacer wolniutko a brzuch sie spinal i ciagnal .Wiec byly odpoczynki najdłużej na placu zabaw . Teraz idę poleżeć ..

reklama
Antus - w policach
Ta dziewczyna biedna sama zostala. Mama z siostra ja przywiozly ze strzelcow krajenskich. I to ktos ich przywiozl i pojechali od razu. Ona ma lezec ok dwoch tyg i w tym czasie jej nie odwiedza ani razu bo za duze koszty:( przykre to takie. Widac ze im sie nie przelewa i jeszcze corke z brzuchen na utrzymaniu maja. Ogolnie dziewczyna bardzo mila i sympatyczna. Szkoda mi jej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry