reklama

Kwietniowe mamy 2016

Lusinda ja twardnienia odczuwam jako nieprzyjemne a ostatnio doszedł mi do nich bol w dole brzucha. Zupełnie nie znam się na skurczach przepowiadajacych bo w pierwszej ciąży ich nie miałam, wtedy w ogóle bylo super bo nic mi nie dolegalo ;)

Ja tez juz nie śpię, ostatnio klade sie wczesnie to i wczesniej wstaje. W planie dzis skladanie mebli w pokoju córki bo dzis w końcu maz ma wolne, bedzie ciekawie ;)

reklama
U mnie też pobudka ok 6 ale zasnęła jakoś około północy. Za to w dzień już kolo południa robie się nie do życia I marze tylko o drzemce ale zasnąć nie mogę o ironio.

Kitki ja w szpitalu to nigdy spać nie mogę. Jakoś chyba brak ruchu w ciągu dnia i często chrapiący ludzie na sali mi to uniemozliwiali. Wiec współczuję bo wiem co czujesz jak sobie nawet połazić nie możesz albo po bułeczki wstać...

Martita wrzuć potem fotkę mebli :))

Hej dziewczyny czy wasze brzuszki też tak twardnieja? Wczoraj oprócz tych twardnien doszedł mi jeszcze ból podbrzusza, niby znosny i odpuszcza czasem ale jak dziś wstalam to.znów mnie trochę w pachwinie boli. Was też tak.pobolewa przy tych przepowiadajacych czy to innego
Mi od paru dni znów się brzuch stawia pomimo no-spy i magnezu. We wtorek mam wizytę, oby się szyjka znów nie skracała, może tym razem to jednak skurcze BH.

No i dopiero co się wyleczyłam z przeziębienia, poszłam wczoraj do galerii na godzinkę i coś się znowu dzieje, tym razem ucho i krtań :hmm: W nocy mnie obudził ból ucha, jeszcze nigdy nie miałam takiego zapalenia. Oby przeszło za parę dni...

Mi się ostatnio nawet nie stawia ale ja dalej biorę po 5tabl. magnezu i jeszcze tak z 2 tyg zamierzam :)
Mnie też czeka miły dzien, wyobraźcie sobie ze mąż wczoraj wrócił o 15:40 o.O szok i w dodatku dziś ma wolne :) nie wypłacili firmie pieniędzy w terminie wiec szef zadzwonił i kazał spakować rzeczy i do domu :) jak nie przeleja od razu to się przenoszą na inne budowy bo mają już 2 nowe kontrakty wiec źle nie jest tzn no dla firmy nie najlepiej w najgorszym wypadku beda się sądzić ale dla mnie to miło bo mam chociaż na chwile męża w domu hehe

Martita czekamy na zdjęcia łóżeczka :-)

Ja miałam kupować łóżeczko i wózeczek w połowie marca, ale jak wiecie, wszystko się u mnie zmieniło. W następnym tygodniu mąż kupuje sam wózeczek. Na szczęście zdążyliśmy upatrzeć gdzie i jaki model, ale cały czas zastanawiamy się jednak nad kolorem, jestem strasznie niezdecydowana. Powiedziałam więc mężowi żeby sam wybrał, sam podjął decyzję, byleby nie był cały czarny. Na pewno będzie mi się podobał jaki kolwiek wybierze. No i łóżeczko z kompletem pościeli i wszystkimi dodatkami muszę zamówić przez internet, i to pewnie jeszcze w tym tygodniu, z telefonu na Allegro zamówię.

Beata my łóżeczko mamy juz złożone, a maz bedzie dzis skladal meble do pokoju dla starszej córki bo kupowaliśmy jej nowe.
Pokaz koniecznie wózek jak maz wybierze :)

Renia to korzystaj jak masz męża w domu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry