reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita najlepiej mam leżeć na lewym boku z wyprostowana lewa noga i prawa zgieta w górze w kierunku głowy i tak ponoć ma mi najszybciej rozwarcie postępować... i żeby mi mąż plecy w tym czasie masowal hmm no tak to on sobie wyobraża hehe ze tak powinno wyglądać :P

Ojej dziewczynki kochane ja tez czuje ze tracę kondycje ...do niedawna cieszyłam sie energia i tym ze nic mnie nie boli..malutki mocno juz kopie, brzuszek twardnieje a ja mocno sie juz czuje jak na koniec ciazy ...łapie zadyszki mecze sie i zastanawiam jak długo wytrzymam w pracy ...jest mi juz bardzo cieżko ..liczę ze jeszcze popracuje 2-3 tyg i koniec na kilka tygodni...płakać mi sie czasem chce z bezsilności w sytuacji :( ...codziennie w domu robię porządki jeden projekt zeby fizycznie sie nie przeforsować , torbę juz spakowałem do szpitala:) moj kącik dla maluszka juz jest raczej skończony ...przyszły mi naklejki i chyba dokupie kilka gałązek zeby wypełnić ścianę nad łóżeczkiem :)Aha w brzuszku mamy 117!:) teraz leżę i czytam wszystkie posty :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1456265415.726502.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456265415.726502.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456265415.726502.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 187
Oj to sie dzieje na forum !...kilka z nas w szpitalu...maleństwa nasze kochane naprawdę przygotowują sie do wielkiego startu juz niebawem ...w piątek zaczynam 36tydz wiec liczę ze moje maleństwo za 2 tyg będzie przy mamusi :)

reklama
Hej dziewczyny czy wasze brzuszki też tak twardnieja? Wczoraj oprócz tych twardnien doszedł mi jeszcze ból podbrzusza, niby znosny i odpuszcza czasem ale jak dziś wstalam to.znów mnie trochę w pachwinie boli. Was też tak.pobolewa przy tych przepowiadajacych czy to innego?
Jadę po 7 do laboratorium na krew i zawieść mocz poki pamiętam.

Marzenka ten Twój kącik jest idealny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry