reklama

Kwietniowe mamy 2016

No to na dział zamkniety mam narne szanse ... ile trzeba sie udzielać hmmmm ?

Skoro dział zamknięty czyli kameralny nie dla wszystkich oczu ... czy nie można zrobić całej grupy tak by tylko członkowie mogli czytać ? Tak jest np. fb.
Tak w temacie " mniej lub bardziej priv ".

reklama
A u nas pogrom bo Laura się rozchorowała, w nocy nie spała od 24 do 5, 39 stopni gorączki, byliśmy na doraźnej pomocy i osłuchowo czysta. Ale to jej pierwsza choroba, ja się trochę zestresowałam chyba niepotrzebnie i wieczorem dopadły mnie dziwne skurcze jak na okres+od kręgosłupa. Powiem Wam że trochę się wystraszyłam bo jeszcze takich nie miałam, a przypominały mi trochę te porodowe. Mój mózg nawet powoli zaczął sobie przypominać poród i strach mnie obleciał. Wzięłam 2 nospy i po godzinie przeszło. Teraz leżę, mała na razie śpi ale ciekawe jak długo :(

Mikulinka pomysl na watek prywatny byl taki, ze bedziemy dodawac osoby, ktore sa aktywne na forum bo wtedy duza szansa, ze zostaniemy w takim skladzie po porodzie. Bylo wiele dziewczyn, ktore napisaly kilka postow i prosily o dodanie do forum prywatnego, a teraz nie ma po nich sladu na forum.
Inna sprawa, ze zadna z nas nie ma mozliwosci sama dodawania nowych uczetniczek, wiec czekam az zbierze sie kilka osob i dopiero wtedy pisze do adminki, bo nie bede pisac co kilka dni prosby o dodanoe jednej osoby.

Lekarz twierdzi, że przeziębienie. Mała nie chciała w nocy spać tylko się bawić, płakała tylko w łóżeczku, jak pozwalałam jej wyjść to normalnie szła się bawić jakby był dzień. W końcu o 5 padła na siedząco. Pierwszy raz się coś takiego zdarzyło. Normalnie przesypia noce już dawno po 12h.

Mikulinka tez czesto wiecej bym pisala o prywatnych sprawach, ale na publicznym watku wole nie bo nigdy nic nie wiadomo :)
I tak btw tez sie zastanawiam czy juz przekroczylam ten punkt w ktorym udowodnilam ze nie jestem trollem czy nie :P ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry