reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam i ja. W koncu od dwoch dni na zwolnieniu. Dzis wybralam sie cwiczenia dla kobiet w ciazy. No i ta godzinka dala mi troche w kosc. Tzn kregoslup super sie poprawil ale jednak godzina cwiczen to duzo jak po 5 miesiecznej przerwie.
Kitki bardzo ci wspolczuje ostatnich przejsc. Dobrze ze nie daliscie sie zbyc z ip i was przyjeli. Szkoda tylko ze okazali sie takimi konowalami. Najwazniejsze ze nie trzeba operacji.
Karolinka zdrowka dla was. Ostatnio od kilku osob slyszalam o panujacej bostonskiej.
Beata super ze warsztaty udane i przydatne.
Marciosz imie Alicja bardzo ladne.
My tez zaczynamy myslec nad imieniem dla drugiej corci. I tak na razie mamy kilka pomyslow: Kamila, Patrycja, Julia, Sylwia a i jeszcze Dominika.
Dziewczyny czy was plecy tez bola? Niby po cwiczeniach lepiej ale znowu cos zaczela mnie ciagnac blizna po pierwszej cc.

reklama
Nie muszę pytać lekarza , wiem ze w ciazy malowanie to zły pomysł, ale nie mam wyboru. Drugi pokój pomaluje maź bo będzie miał wolne. Wszelkie kosmetyki nieeko , branie jakichkolwiek leków, przebywaniew dymie tytoniowym itd jest niebezpieczne dla dziecka w brzuszku. Wszystkiego unikam także i tutaj sie już poprawie i zagonie męża.

Aniabuu zdrówka :-*no i przyjemnego lotu :-*
Beata ja z moją kilka dni temu rozmawiałam i nic mi takiego nie mówiła ja mam tsh 1,9 a biorę 100euthyrox ehh z tymi endo to jest różnie każdy inczej mówi i leczy...
Tyśka dobrze że to nic poważnego :-)
Marciosz Alicja to piękne imie u nas będzie Helenka :-)
Beta fajnie, że zadowolona z warsztatów jesteś :-)
Ewe mnie bolą często plecy, najczęsniej jak dużo chodze albo siedze w niewygodnej pozycji
ja też na czas malowania pokoju córci chce jechać do mamy, no i faktycznie dużo z nas na problemy z tarczycą u mnie ujawiniły się problemy jak nie mogłam schudnąć po porodzie, mam nadzieję, że teraz gdy kontroluję często to kg łatwiej będzie mi zgubić ;-) bo mam już ich sporo na plusie, rosnę w oczach :szok:

Marciosz...nie martw sie o zdrowie maluszka..moja koleżanka jest fryzjerka ..urodziła 2zdrowych dzieci i cała ciąże miała do czynienia z rozjasniaczami i acetonem...nie da sie uniknąć zagrożeń...zanieczyszczone środowisko, sztuczności w jedzeniu, barwniki, gmo....nie ma co popadać w obawy...moja pierwsze dziecko było bardzo chore...dbałam o siebie , zdrowo sie odżywiałam a lekarz mnie powalił z nóg mówiąc ze to wina złej diety,...szok...moja znajoma popijala wino , a druga palila papierosy w ciąży! A jeszcze inna brała tabletki psychotropowe w początkach ciąży...wszystkie maja zdrowe dzieci..:)

Marzenka - ale lekarz mial tupet:eek:

Mi dzis siostra pofarbowala wlosy niby jakims taczem. Ja zawsze do dryzjera chodze na farbowanie i sie nie znam. Teraz przegapilam i nigdzie nie moglam sie wcisnac do swiat. Powiedziala ze bedzie ok. Niby srwdni blond. I dupa. Mam ciemne wlosy:confused: siostra mowi ze po dwoch myciach zjasnieja ale jak nie to ja chyba ukatrupie ;)

Bylam u gina. Lozysko nie jest centralnie przodujace tylko jak juz to brzeznie ale gin mowi ze minimalnie i wg niego sie podniesie jeszcze:) szyjka zamknieta. Ale nie wiadomo skad te bole. Mowi ze jesli bylby to zum to antybiotyk juz by dzialal. Mowi ze moze mam zrost po cc i macica sie rozciaga i go ciagnie i stad ten bol. Nie potrafil mi powiedziec kiedy przejdzie i czy przejdzie :confused: mam duzo odpoczywac. Lozysko jest xentralnie na bliznie i raczej nie podniesie sie az nad nia. Pytalam o c c w takim razie gdzie mnie potna czy wyzej czy jak. Mowil ze przez lozysko :what: Mowil ze niby tak tna w tym samym miejscu oderwa lozysko i wyjma dziecko :( masakra jakas. Na razie o tym nie mysle.

Bylam prawie godz w gabinecie :rolleyes: mialam dwa razy usg przezpochwowe i dwa razy przez brzuch bo sprawdzal cos tam dokladnie. Jak zobaczyl pieczatke lekarza z ip to sie tylko usmiechnal i powiedzial ze nie musze juz nic mowic. Dal tez skierowanie do szpitala w razie w. Mowi ze powinno byc ok ale jednak na razie skrawek lozyska zachodzi na ujscie i moge plamic albo krwawic. I wtwdy mam od razu na ip jechac a najlepiej karetke wezwac. I wszystko opisal zrby od razu wiedzieli z xzym przyjezdzam i nie szukali przyxzyny albo mnie nie zbyli. Ale powiedzial ze powinno sie pidniesc i za 2 tyg moze byc juz dobrze.
Dzidziek dalej jest chlopcem :)

reklama
Do góry