reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudyna nie mów że ważysz małą na wadze dla króliczków :) bo jeśli dobrze pamiętam to któraś chwaliła się swoimi zwierzaczkami i tak mi się skojarzyło :)

Zaczynam szykowanko do gin a później jeszcze mam kontrolę u dentysty. Ciekawe ile mój pulpecik waży :)

Alunia i co rozkręca się? Już na ip?

Milka na którą miałaś się stawić w szpitalu? Już pewnie przyjęli Cię :)

Kciuki za wizytujące no i te rodzące :D

reklama
Antus a widzisz jak Klaudyna napisała że nie chce mówić jak waży małą to tak mi się skojarzyło bo mój tata ma taką specjalną ale do tych hodowlanych a nie domowych :)

Jeej dziewczyny znowu się uspokoilo. Nie wytrzymam... Chyba takie serie mam po niecale 3 h.
Jesli to byly tylko przepowiadajace to już się boję porodu :-(

Klaudyna - extra sobie radzisz z coreczkami. I ten pomysl by zabrac gdzies sama corke choc na chwilke. Na pewno byla bardzo szczesliwa majac mamusie tylko dla siebie☺.

Alunia - moze jeszcze sie cos rozkreci

Marzenka - jak u Ciebie?

Ja dzis pierwszy raz od miesiaca mam spokoj, corka w szkole, maz w pracy. Leze w lozeczku i ogladam tv Chwilo trwaj:D

Milka już pewnie na oddziale..
Alunia może nie dziś ale jyz niedługo na pewno wszystko ruszy tak na poważnie!

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)
Ja mam dziś położna.w sumie to za godzinę a ja jeszcze w pizamie. Nie chce mi się ruszyć

Ode mnie też powodzenia na wizytach :-)
Oczywiscie kciuki za Milke - heh może tobie się dzisiaj uda ;-)

Ja póki co wracam do normalnego trybu. Tak jak Martita piszesz stres może skutecznie hamować poród.
Także jem śniadanko i ruszam z M. pozałatwiać sprawy. Teraz wolę nie być sama.

Kitki noo to ci dobrze teraz :-)

reklama
Witajcie dziewczyny, widze że nie tylko już mnie snią się porody i w ogóle... Już wszystkie jesteśmy bliżej niż dalej , ale ostatnio jakoś ustało rodzenie kwietniówek. Ja jeszcze 2 tygodnie, a już mam dosyć, wszystko boli, a nie nalezę do osób które ciagle narzekają(nie lubie takiej siebie) ale niestety czuję się jak łamaga::)

Milka gratulację dla Ciebie bo chyba dzisiaj utulisz maluszka :)
image.png

Do góry