reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Iza, nie wiem czemu Ci się wyświetla ten post... Heh, ale jak sobie przeczytałam o zaczątkach rączek i nóżek i przypomniałam pierwsze usg z bijącym serduszkiem, to aż się mi łezka w oku zakręciła... A teraz moje Serduszko śpi sobie smacznie w łóżeczku :) Słonko moje kochane

Tylko Lasencje ja sie martwie tym po widzicie Sila Twoj maly zlopie 180ml czasem 150 a moj ma juz 7 tygodni i je maksymalnie 120 ale to zadko czesciej 70ml 60 ml a zadziej 120 badz 90....i to mnie martwi....

Alu, Alan w dzień też tak dużo nie pije... Zazwyczaj 90-120ml, to zależy czy przerwę miał 3 czy 4 godzinną... Ale fakt, że 60ml już Mu nie wystarcza... Pogadaj może z lekarzem... Aha i powiem Ci, że On tak więcej je odkąd dodaję Mu do mleka zagęszczacz ( bo ulewał )... Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale może... ??????

Ala, zagęszczacz, to taki proszek, który się dosypuje do mleka, żeby było gęstsze, a stosuje się Go właśnie w przypadku, gdy dziecko ulewa, bo pęcznieje w żołądku i pokarm się nie podnosi z powrotem :) U Nas świetnie zdał egzamin !! A nazywa się NUTRITON

Haha, wiecie co dziewczynki, Pati własnie obróciła się na macie i leży teraz w poprzek i rozgląda się z bardzo zdziwioną minką, bo coś się zmieniło hahaha :-D:-D:-D

ani sie obejrzę jak zacznie łazikowac po mieszkaniu i wsadzać paluchy w gniazdka :)

A gdzie Adusia? Coś ją dzisiaj wcięło?

jutro bede u lekarki to sie o to zapytam...bo moj niby to alergik jest i nie wiem czy moze? a poza tym kolek Twoj nie ma?po tym? bo Ada cos pisal o tym ale nie skumalalm co to bylo..pewnie to syte jest:)

reklama
Dobra Laseczki lece gotowac obiadek wczoraj byla zupka szczawiowa a dzis mielone nadziewane pieczarkami :) do tego ziemniaczki mlode z mlodym koperkiem...i surowka z kapustki pekinskiej :) na deser kotajl truskawkowy :)wiec milego dnia bo troszke do zrobienia bedzie...a juz nie wspomne o obieraniu tych mlodych malych liliputkow ziemniaczkow jak ja tego nie cierpie obierania a juz najbardziej tych mlodych noooooooooooooooo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry