iwonkablaz
Fanka BB :)
Lady hmm ale smaka narobiłaś, a co ja dziś wymyśle???
Iza i ja mam stracha za każdym razem z tą kapsulką
teraz mam troszke paznokcie to chociaż odrywam tą główkę a wcześniej jak nei mialam to mi sie oderwać nie chciała i się bałam że sie oderwie jak będę jej do buźki wkładała
moim zdaniem beznadziejny pomysł z takimi kapsułkami, bo źle sie owiera, śliskie, i do tego nie wszystko da sie wycisnąć no i przede wszystkim niechcący może wpaść do buźki, masakra....
Asiu Natalce poprawiło sie z tymi pryszczykami, tylko nei wiem os czego, czy od tego że odstawiłam oliwke czy od tego kremiku (wczo raj złą nazwe ci napisałam, sorkiale z ulotki spisałam kropelk na wzdęcia
)
Dzień dobry wszystkim :-)
U nas noc w miare przespana, mała się budziła co 2 godzinki ale jakoś zasypiała uff a jak marudzila to tatuś bral i ja kladl na sobie na brzuszku a to jej jedno z ulubionych miejsc wie błgo zasypia :-)
No i sie pochwale :-):-):-)Mała właśnie dzis rano zaczęła pięgnie gugać hihihi a jakie odgłosy przeróżne próbowała wydać z siebie Auuu Guuu Euuee :-)
tylko nie wiem czemu poguga z usmiechem a w jednej sekundzie wisk i przez chwilke placze 
Iza i ja mam stracha za każdym razem z tą kapsulką
teraz mam troszke paznokcie to chociaż odrywam tą główkę a wcześniej jak nei mialam to mi sie oderwać nie chciała i się bałam że sie oderwie jak będę jej do buźki wkładała
moim zdaniem beznadziejny pomysł z takimi kapsułkami, bo źle sie owiera, śliskie, i do tego nie wszystko da sie wycisnąć no i przede wszystkim niechcący może wpaść do buźki, masakra....Asiu Natalce poprawiło sie z tymi pryszczykami, tylko nei wiem os czego, czy od tego że odstawiłam oliwke czy od tego kremiku (wczo raj złą nazwe ci napisałam, sorkiale z ulotki spisałam kropelk na wzdęcia
) Dzień dobry wszystkim :-)
U nas noc w miare przespana, mała się budziła co 2 godzinki ale jakoś zasypiała uff a jak marudzila to tatuś bral i ja kladl na sobie na brzuszku a to jej jedno z ulubionych miejsc wie błgo zasypia :-)
No i sie pochwale :-):-):-)Mała właśnie dzis rano zaczęła pięgnie gugać hihihi a jakie odgłosy przeróżne próbowała wydać z siebie Auuu Guuu Euuee :-)
tylko nie wiem czemu poguga z usmiechem a w jednej sekundzie wisk i przez chwilke placze