reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady hmm ale smaka narobiłaś, a co ja dziś wymyśle???
Iza i ja mam stracha za każdym razem z tą kapsulką :baffled: teraz mam troszke paznokcie to chociaż odrywam tą główkę a wcześniej jak nei mialam to mi sie oderwać nie chciała i się bałam że sie oderwie jak będę jej do buźki wkładała :baffled: moim zdaniem beznadziejny pomysł z takimi kapsułkami, bo źle sie owiera, śliskie, i do tego nie wszystko da sie wycisnąć no i przede wszystkim niechcący może wpaść do buźki, masakra....
Asiu Natalce poprawiło sie z tymi pryszczykami, tylko nei wiem os czego, czy od tego że odstawiłam oliwke czy od tego kremiku (wczo raj złą nazwe ci napisałam, sorkiale z ulotki spisałam kropelk na wzdęcia :-D)
Dzień dobry wszystkim :-)
U nas noc w miare przespana, mała się budziła co 2 godzinki ale jakoś zasypiała uff a jak marudzila to tatuś bral i ja kladl na sobie na brzuszku a to jej jedno z ulubionych miejsc wie błgo zasypia :-)
No i sie pochwale :-):-):-)Mała właśnie dzis rano zaczęła pięgnie gugać hihihi a jakie odgłosy przeróżne próbowała wydać z siebie Auuu Guuu Euuee :-):rofl2: tylko nie wiem czemu poguga z usmiechem a w jednej sekundzie wisk i przez chwilke placze :confused:

reklama
:-)Dzień dobrekk wszystkim .Pytacie sie jak ja sobie radze z dwójką maluszkó..;-) NORMALNIE .. Malutka nie jest zbytnio absorbująca w porównaniu do braciszka : he he

Witam!
No dzisiaj jestem w szoku bo Iwo przespał w nocy 8 godzin bez budzenia. Wcześniej spał po 6, czasem 7. Ale 8:szok::tak::tak:!!!!!!!!! Super.

Witaminy K ja nie podaję, nie wiem czy to dobrze ale nie mam zaufania do takich nowości.

Zapomniałam się pochwalić że mamy nowy leżaczek. Sprawuje sie swietnie, Młody bardzo lubi być w nim bujany.
http://www.allegro.pl/item374892361_lezaczek_2_w_1_fisher_price_.html

Ostatnia edycja:
hej. znowu na chwilę.
trochę nie wiem co wam pisać by was nie zamęczać. zaraz jedziemy na kolejne badanie. i prawdopodobnie Leo dostanie skierowanie do szpitala w warszawie.

jeszcze wczoraj wiadomość o śmierci Agaty Mróz tak strasznie mnie załamała.

ech. kończę co by się nie rozkleić.

Kiri fajne masz dzieciaczki. A jakie różne, Hubercik blondynek a Kaja ma taką czarną czuprynkę :) Które jest po kim?

Hej Lene (Milenko :-)) - to wit K w kapsułkach... lekarka powiedziała żeby dawać do 3 miesiąca, bo karmię piersią...

Kachurek - wielkie gratki z powodu przespanej nocki i życzę takich jak najwięcej w niedalekiej przyszłości :)

Ala - przez Ciebie normalnie znowu głodna jestem, ide jeść :-D

Masiu kochana a czemu do szpitala? co się dzieje? własnie tak ostatnio wpadasz, piszesz trzy słowa i znikasz, mam nadzieję, że nic groźnego z Leosiem się nie dzieje słonko?

Czesc :-)

Dziekie bardzo za odpowiedzi w sparwie planu dnia. Wielkie buziaki dla Was.

Ja napisze potem co i jak u nas. Choc faktycznie bardzo podobnie jak u Izy. Spimmy rano troche dłuzej ale za to jemy w nocy:tak: Potem napiszę bo teraz jade z moim starszym szkrabem do sklepu po zakupy.
Ale najpier karminonko maluszka.

Jezscze tylko dopytam Izę i oczywiscie wszytskie inne mamusie. Jak wasze maluchy spia w dzień? W sensie ile czasu (iza zwłaszcza do Ciebie pytanie bo ty stosujesz ta samą metode co ja:rofl2:)Ile czasu i gdzie? czy w wozku czy w łozeczku? Czy zadarza Wam się przebudzenie po 45 minutach tak jak pisze tracy hogg??

Z góry wielkie dzięki:-)
Potem sie odezwę.

Hej NiaNiu - zabiegana mamuniu :)

Moje słonko w domu śpi tylko i wyłącznie w łóżeczku, a na spacerkach w wózku. Jak wracam do domu a ona dalej śpi to wnoszę w nosidle do domu i zostawiam w tym nosidle aż się obudzi.
Co do ilości - zazwyczaj są to 2-3 godziny (w tym czasie potrafi się przebudzić nawet kilka razy ale zazwyczaj też sama zasypia, czasem zaśpiewa sobie kołysankę typu Aaaa, Aa, a i dalej śpi a czasem muszę jej na chwilkę smoka wsadzić).

A no własnie - pisałam że Pati smokowi wypowiedziała wojnę i zaczęła ssać łapki. No to ja wypowiedziałam wojnę łapkom i zaczęłam je odsuwać i zastępować smokiem. Oczywiście na początku się jej to nie podobało, ale potem jednak zaczęła wracać do smoka ufff. Tylko w nocy słyszałam jak cmokta łapeczki ale nie chciało mi się wstawac hihihi. leniwa matka...

reklama
Iza też walcze z palcami małej

Kachurku ja również nie podaje K, moim zdaniem mała jest po nim nerwowa i boli ją brzuszek:baffled: jak odstawiłamjest spokojna a jak podane to nie wiec nie daje
lekarka skwitowała to tylko trudno i tyle,

Masiu coś znowu z Leosiem :( trzymam kciuki by było ok

Kiri fajna fotka takie brzdące super!!!

O obiedzie czas pomyśleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry