Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jutro poproszę mężulka może coś z tym zrobi.Ada jak możesz to napisz o tym stopniowym przechodzeniu na dwójkęheloł ja po spacerku
ja powiem skromnie mam 28 i pół ale duchem 13 ze mnie
Ja przechodzę właśnie na 2 ale robię to stopniowo tak kazał pediatra

tylko od razu się podawało następne mleko

Karola moj zjadl 1 raz 240 wody 8 miarek mleka i 6 kaszki wiec po wymieszaniu na bank bylo wiecej a ile nie wiem bo co sekunde dorabialam. hahahahah pierw zrobilam 150 ml potem chail jeszcze dorobilam 60ml a potem mnie odrazu zaskoczyl bo jeszcze chcial i tylko sie skonczylo to zaczol jeczec i dorobilam 30ml... i to tez wszamal.... i jeszcze chcial ale mu nie dalam bo sie balam ze z przejedzenia cos go brzuszek rozboli....................................................................wlasnie siedze z mezem w jednym pokoju kuzwa on na swoim kompie a ja na swoim i na skype gadamy ze soba bo nie chce nam sie gadac on zajety gra a ja wami chwilowo i zamiast mu odpoiwedziec to ja pisze a on vice versa o ludzie co za malzenstwo hahahaahh ........................................maly drzemie wlasnie.... ja tak se zliczylam ze maly ma srednio 5 drzemek zawsze dzien w dzien... moze nie za dlugie ale sa a w tym jedna a czasem dwie porzadne takie po poltory gfodzinie......

Jestem:-)
no spal do 14.30, dawno nie byl taki dobry dla mamusi;-)
to byla jego jedyna drzemka, a teraz juz spi po kapieli
Ada ale ty stara d.......jestes;-)
ide kolacyje robic, bo zaraz moje milosci z roboty wroci;-)
do potem

toszkę przerąbane to czasmi jest :-(
nie to żebym leniwa byla...hahaha

z butli jej daję narazie i próbujęco 2-3 dni łyżeczkowanie znowu...eh...może w końcu załapie. A deserek a i owszem..hahah zjada z łyżeczki 

W sobote rano wyladowalam w szpitalu z nasilajacym sie bolem brzucha (Pojeb.. pecherzyk zolciowy!!!!) dwa dni na kroplowkach i sirodkach rozkurczowych do tego odwodnienie no i skutek taki ze cycki puuuuste.. wczoraj wyszlam na zadania (mam sie umowic na termin wyciecia) nakarmilam mala ze dwa razy i w nocy cos tam pociagnela i konice.. nad ranem tylko sie juz wkurzala ze ssa a nic nie leci.. kurcze do bani - dobrze ze chociaz te 4,5 miecha skorzystala.. jeszcze cos poproboje ale nie wiem czy uda sie wrocic do stanu poprzedniego.. moja mala dziewczynka
wpgole to mi sie humor zjeb.. troszke