reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJJJ!!!

U nas nocka w połowie przegadana:baffled::confused2: więc się wyspałam:nerd::eek: mały wizualnie wygląda 1000% lepiej niestety dalej w środku rzęzi a zastrzyki mogą być do 10 dni...:baffled: okropne to to:no: a my mamy 7 dzień zastrzyków....:confused2: jutrp rano kontrol albo dostanie znowu na sobote niedziele albo szpital i wsio:confused2:

ANEKHA ja nawet nie dam teraz 1 łyżeczki do butelki bo nie chce:nerd: ale cóż choroba....ale jeszcze będą nasze dzieci jeść z łyżeczki zobaczysz:tak:;-):-)a jak zdrówko lepiej się czujesz jak gorączka

KAROLA jak tam u Cię:happy::-)

pozdrawiam resztę;-)

reklama
cześć laseczki:-)

no kurczę u was dalej wygrywają te straszne choróbska :wściekła/y::-(

biedne te wasze dzieciaczki i wy też kobitki bo nie ma nic gorszego niż choroba :-(

u nas odpukać wszystko ok. ale mały siostry od niedzieli ma grypę żołądkową albo coś w tym stylu bo po 20-25 kupek dziennie robi i nie wiem czy mój przypadkiem nie podłapie ale z tego co zaobserwowałyśmy przez te 7 miesięcy to oni od siebie nic nie podłapują :tak:

Ada kojec to fajna sprawa ja tez muszę kupić :tak:
mój młody z chęcią w nim przesiaduje i się bawi jak jesteśmy u siostry - no i zawsze to bezpieczne wyjście dla naszych szkrabów :tak::-)
Ada oby się tak jak piszesz nie skończyło u ciebie szpitalem bo to nic dobrego nie wróży - trzymam kciuki za malutkiego:tak:

Aga widzę że masz ten sam problem co ja ze zbiciem temperatury - tylko że u mnie antybiotyk zadziałał od razu ale może przez to że to mój może 2 w życiu i zadziałało jak powinno :tak: -zdrówka

Lady ja już nie wiem ale ta choroba u was nie trwa za długo - to już chyba 2 miesiąc jak wam nie odpuszcza - ZDROWIA dla was :tak:

nic mi więcej nie pozostaje jak wszystkim dzieciaczkom i mamom życzyć zdrówka :tak:

miłego dnia:-)

A zapomniałam się jeszcze was pytać czy już zmieniłyście fotelik samochodowy na 0-18 kg bo ja właśnie już muszę zamówić bo w tym starym młody się już nie mieści :-D a jak zmieniłyście to na jaki i jak się sprawują ?

Ada
bidulek mały...oby było dobrze już szybko niech zdrowieje....daj znać po kontroli...
a jaki kojec kupiłaś????fajnie że małemu się podoba:-)

Ruda
my kupiliśmy taki prosty fotelik nie dawno o taki...różowy: i jest ok..i tak duzo nie jeździmy ..wiec wystarczy...;-)

Anekha
Nie ma za co! Polecam się na przyszłość :-D

Anekha, Ada04
To u nas odwrotnie - Młoda wcina jedzonko z łyżeczki aż jej się uszy trzęsą. No chyba że jej nie smakuje - np. dziś ledwo jej wcisnęłam trochę kleiku ryżowego... Woli smakowe kaszki, czemu się wcale nie dziwię. Obiadki i owoce zjada wszystkie jak leci :tak: A za to z butli pije tylko soki :-)

Dziewczyny, możecie mi polecić jakieś krzesełko do karmienia, bo się przymierzam do zakupu?!

Życzę wszystkim dużo zdrówka!!

Agata-bl

Ja też się przymierzam do zakupu krzesełka dla córci i nie wiem...chciałam kupić ten zwykły drewniany, co można potem zamienić na stoliczek z krzesełkiem, ale teraz jest tyle różnych "wypasionych" , że ciężko coś wybrać...chociaż wydaje mi się, że najlepszy będzie ten zwykły, tym bardziej dla dziecka, które już samo siedzi i nie potrzebuje pasów i innych zbędnych udziwnień...zresztą te drewniane są w przystępnych cenach...120-150zł:)

Ja z kolei mam pytanko odnośnie ilości snu w ciągu dnia, ile Wasze maleństwa śpią w ciągu dnia? bo moja do tej pory spała 1,5 godz rano, 1,5-2 godz po południu i z 0,5godz wieczorkiem...ale później wieczorem miała kłopoty z zaśnieciem na noc więc już jej nie kładę wieczorem spać, tylko wczesniej ją kąpiemy, o 20.00 i ziuziu:)Spokój do rana;;;:) a jak to jest u was, ile śpią Wasze maleństwa?

Hej!!!

Co tam u Was?
u nas nocka w miarę ok...
młody znowu gorączka...no chyba mnei szlag jasny na miejscu trafi...4 dni pochodził do zerówy......:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:dziś mieli mieć andrzejki,dyskoteke,przekąski itp...konkursy niespodzianki..a tu wielka D...ai nie puszczę go..obraził się na mnie chyba...no ale cóż...

Ruda
fajny fotelik :-):-):-)
ja mam takie łóżeczko- kojec: NAJWIEKSZE ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE, KOJEC (485666245) - Aukcje internetowe Allegro mała w tym spi...natomist w dzień..zapomnij...hahahaha:-D

Monia
moja córka śpi tyle ile potrzebuje danego dnia...nie budze jej itp..jak śpi niech śpi...czasem są to 2 drzemki przed i po południu po 30 min czasem jedna po 2godziny czasem 3 po 50min...bardzo róznie.....zależy od niej i dnia....najczęściej zdarzają sietakie 2 drzemki po pok 30-45 min w ciągu dnia
ale syn na tym etapie w ogóle już nie spał w dzień...hahahah...tak siedarł jak go kładłam że w końcu przestałam....bo i tak nei zasypiał...:-p

Agata
jak tam samopoczucie ...widzę że Twoja wszystko łądnie je ...fajnie:tak:my musimy jeszcze poczekać.

Lady
jak tam u Was???Zdrowiejecie???

Ada
a jak u Was kochani???jeju tak siemusi bidulek namęczyc przez to choróbsko...oby już wiecej nic takiego nie dopadło...:tak:

dobra lecę robić sniadanko...miłego dnia!!!:happy::happy::happy:

reklama
cześć laseczki

Aga ty to masz kojo na wypasie takie duże i z tymi wszystkimi bajerami karuzeli przewijaki itd. - mi już takie jest nie potrzebne dlatego takie najzwyklejsze chyba zamówię :tak:
ale jak sie Nati urodził to też takie odlądałam :tak:
A mały nie dziwię się że się na ciebie zdenerwował ma takie fajne imprezy a nie może iść - żal mi go bo go omijaja takie atrakcje

Ada a ty masz kojo takie typowe do wstawania i zabawy jak dobrze przylukałam - fajne ono jest tylko że bardzo duże co nie ???
jak tam malutki - zdrowieje ???

Monia i Agata jeśli chodzi o krzesełka do karmienia to jest naprawdę wybór nie ziemski ale ja jestem monotematyczna i gromadzę wszystkie sprzęty z firmy którą jestem zauroczona czyli Fisher Price no i ja jestem bardzo zadowolona :-):tak:

jeśli chodzi o spanie młodego w czasie dnia to u mnie podobnie jak Aga pisała ile mały potrzebuje tyle śpi
jeszcze do niedawna nie spał wcale :-(
teraz ma przeważnie 2 drzemki po 0,5 godz no to wsio:-(
ale lepsze to niż nic :tak::-D

miłego dzionka laseczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry