reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczyny tylko dopisze ze jak karmilam sebka dzis lyzeczka to w pewnym momencie stuknelo cos i ja tak musle moze zabek az cieplo mi sie zrobilo i zaczelam mu stukac w dzisla ta metalowa lyzeczka zamiast karmic hahahha i zabek zabek zabek hihihi

Mamy 1 ZĄBKA :) dolna jedyneczka lewa :) nie bedziemy szczerbaci hura :)

Dobranoc!

reklama
Hej leseczki!!!!
to ja się melduję po weekendzie i w ogóle...
Nocka u nas ta ok..ale poprzednie 2 pozostawiały wiele do zyczenia:-p
ja dizś ostatni dzień antybiotyku...czuję się niby ok...coś tam jeszcze mi się pokasłuje ale zobaczymy jak bedzie dalej...
młody w piątek miał jakieś 37.5 to nie poszedl do zerówki...ja teraz też mam...też..zaczynam podejrzewać że to moze nie my mamy podwyzszoną temperaturę a może bateria w termometrze siada:-Dkupie potem baterie to zobaczę:-p

Lady
GRATKI pierwszego ząbala...
może zaraz wyjdzie 2ga jedyneczka dolna i minie katarzysko?moja miałą taki katar przy ząbkach a teraz jakoś spokój.....

o matko...nie mam czasu pisac...zajrzę jak już porobieteoszke bo góra prania po weekendzie leży i w ogóle....

Miłego dnia!!!!Pozdrawiam wszystkie!!!:happy::happy::happy:

Hej mamuśki... Dawno tu nie zaglądałam...wybaczcie...ale kurczę wuchta roboty i co tylko...ale w ciągu najbliższego miesiąca nadrobię zaleglości:-p . Miałam wypadek w pracy i okazało się,że mam skręconą kostkę,zerwane wiązadło i pękniętą kość w prawej nodze także nie ruszam się od forum :P.

Lajluś gratki ząbka:tak::tak::tak:. Nica ma już 4...ale to co przeszłam za nim wyszły to już wolę poród...

heloŁ!!

U nas ok wyzdrowiliśmy i jest gut....tylko jedzenie jest bee:sorry:

ALUNIA gratuluję zębola:-):-) i dużo zdrówka dla Was:-):-)

ANRUS ja mam takie same krzesełko młody zadodolony:happy: choć teraz zacząl raczkować i cały dom jego:confused2:

AGA oby choróbska już nie wracały więcej i może faktycznie termometr szwankuję:-):-)

ada04
Nie wiem, dlaczego nie możesz otworzyć tej strony :no:

moncia23
Nasze krzesełko nie jest w takim kolorze, jak na stronie, tylko ciemniejsze (coś jakby brązowe). A jak tam Wasze zakupy?

Pozdrawiam!!

hej Kobitki

Jestem żyjemy:-D:-D
Ostatnio tylko pędem wszędzie więc nawet nie mam czasu napisać podglądać podglądnę ale napisac juz nie starcza sił i czasu
W robocie pęd, w ogóle dzień za dniem leci jak szalony,
Jeremi już był zdrowszy a teraz znów "charcze" tak jakby katar miał ale go nie ma i w ogóle to zagryzłby wszystko chyba zęby idą bo maskara jest.
Ogólnie jesteśmy już po szczepieniach wszystkich teraz to tylko pneumokoki zostały i potem dopiero po roczku.
Widzę że zakupy robicie:-):-)Jeremi dostał na chrzciny kojec i chodzik, więc je maltretuje na szczęscie jak się Go posadzi do kojaca to potrafi 1,5 godziny siedziec i się bawić. A chodzik to najchętniej by rozwalił jeszcze nie chodzi tylko podskakuje i się przemieszcza.W tygodniu to bawi się do 20 i idzie spać bo rano o 6 pobudka i do niani ale w weekendy szaleje, mamy wtedy czas dla siebie.
Lady gratki 1 zębola:-):-):-)
Pozdrawiam Was ciepło i teraz uciekam już sobie:-)

AN witaj.....mój też charczy a zdrowy jest może od zębów i kojec fajna sprawa u nas się nawet sprawdza....:-) zobaczymy jak długo:sorry:

MONIKA no nie mogę otworzyć piszę,że witryna nie dostępna a nie wiem czemu:eek: no nie ważne:-);-)

mały wykąpany najedzony poszedł właśnie spać idę na jakiś film

Hejka wszystkim
zaraz sie bede tłumaczyć czemu ze mnei taka nei dobra ciotka co tak żadko pisze :zawstydzona/y:;-)
Witam nowe kwietniówki i ch dzieciaczki :-)
Widze że dzieciaczki chorują :-( moja Natalka też coś złapała :baffled::-( dlatego też jestem w domku i pisze... Na razie jesteśmy na syropkach wiec na szczescie antybiotyki nie potrzebne i sie kurujemy ( w liczbie mnogiej bo i ja złąpałam od małej)
Lady - witam Sebka w gronie zębaczy ;-):-D
Ogólnie u mnie powirowało, założyłam firmę marketingową i dużo z tym roboty było, narazie mąż sie zajmuje prowadzeniem, ja sie chce zająć administracja i ksiegowościa a poki co jestem z Natalką w domku :sorry:
Natalka już przyzwyczila sie do złobka, martwie sie tylko ze zacznie sie od nowa jak wroci po chorobie
no i narazie musze konczyc bo juz sie domaga mojej uwagi :rofl2:
pozdrawiam wszystkie, buziaki

Agata

My kupiliśmy tez z drewexu, ciemne, takie w kolorze mebli udało nam sie znaleźć...,małej bardzo się podoba, siedzi dumnie jak na tronie:) dużo lepiej się ją teraz karmi, wygoda...zakupiliśmy też butki takie zimowe, tylko troszkę za duże niestety:( ale włożyłam watę w czubki i jest ok:)
A jakie macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla swoich pociech? bo my się głowimy i nie wiemy co jej zakupić? myśleliśmy o tzw "pchaczu"...coś podobnego do chodzika ale chyba praktycznijesze:) napiszcie o sowich planach, pozdrawiam:-)

reklama
cześć laseczki

u nas wszystko po staremu jeśli chodzi o jedzenie i nocki czyli ok :-)

Alicja gratulacje pierwszego zębola :-)

Firanka ale się urządziłaś :szok::-( zdrówka życzę :tak:

Iwonka
zdrówka dla was i fajnie że małej się w żłobku podoba :tak:

An i Ada maluszki może rzeczywiście od ząbków troszkę podziębieni bo Natan to był chory na potęgę przy zębach ale tylko wyszły i po sprawie było :-)

An mój mały w chodziku też głównie podskakuje ale to naleciałości po skoczku jak jest w chodziku dłużej to mu się szare komórki odblokowują i zaczyna chodzić heheh:-D

Aga
zdrówka dla ciebie i dzieciaczków a młody pewnie się cieszy że chodzi mimo temperaturki do zerówki :tak:
Aga nie uwierzysz przyszedł mi w końcu wychowawczy :tak:od razu z spłatą za 3 miesiące :tak:

jeśli o kimś zapomniałam to buziaczki dla wszystkich :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry