reklama

Kwietnióweczki 2008

A teraz osobny post na nowinę

Ktoś tu pisał o fasolce i padło pytanie ile z nas zarazi :-D

no to ogłaszam że jestem zarażona :tak::-)

cieszę się bardzo tylko jestem troszkę przerażona bo przecież 2 tygodnie temu byłam chora na grypę i brałam antybiotyk i sporo innych leków

mam więc do was pytanie czy miałyście jakieś choroby w trakcie ciąży i co o tym mówili lekarze
ja prawdopodobnie mam na jutro wizytę u gina to wezmę ze sobą te wszystkie leki które brałam ale już się boję co on mi powie
bo na każdym z tych leków napisane jest że nie zaleca się ciężarnym :-(

czekam na wasze uwagi :tak:

reklama
Ruda - no to gratulacje i wielkie uściski !!! :-)
Na każdych lekach jest napisane ze w ciąży nie można, tylko i wyłącznie piszą tak dlatego że nie można wykonywać testów na kobietach w ciąży. lekarze powinni sie znac mniej wiecej na skladach lekow wiec masz racje bierz ze soba do gina i sie podpytaj. ja mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :-):tak:

dzięki Iwonka i troszkę mnie pocieszyłaś tym co napisałaś że nie mają takiej wiedzy o szkodliwości leków gdyż nie mogą testować na ciężarnych :tak: mam nadzieję że mój gin będzie wiedział sporo na ten temat

łoooooo...mnie tu jeden dzień nie było...a tu takie nowiny????

RUDA
Gratuluję zarażeńcu!!!!!! hihhi ale fajnie...nastepna z kwietniowych mamusiek!!!!suuupppeeeerrr...ojej...aż mi się ciepło na serduchu zrobiło- mówiłam że to zaraźliwe:-pczekamy na nastepne fasolki:-D
hehe dobrze że odrazu wyrównują wychowawczy co nie;-)teraz już nie masz co sięmartwić co miesiac wpadnie stały grosz...:tak:

An Pozdóweczka kochana!!!1

Iwonka
dobrze że mała sięprzyzwyczaiła do zlobka..zobaczysz że nie będzie potrzeby aklimatyzowania się od nowa..zdrówka!!!!!!

Ada
jak tam z jedzonkiem????
u nas stanęło na 5 łyżeczkach zupki do mleka i tradycyjnie owoce z rana do kaszy....

Lady
gdziś znikła znowu:-pświęta zaraz...pisz mi tu jakie prezenty mlodemu szykujesz bo ja to w ogóle nie wiem na co się zdecydować:-D

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!!!!!!!

u nas nocka była ok...do 3 ..potem kongo o się budziła co chwile..ale co tam...nie jest żle...młody zadowolony że do zerówy chodzi,nawet grzeczniejszy jest bo mikołajki zaraz to siępilnuje...hahahahahahh:-D

Miłego dnia!!!!:happy::happy::happy:

Czesc :)

Karola Gratuluje!!!!!!! szczesliwych i spokojnych 9 miesiecy :)

An---- moze suche powietrze jakies i mu tam charczy w nosku??????? fajniue ze wszystko dobrze u was ....

Iwonka milo Cie widziec :) super posuniecie z ta praca :)oby sie powiodlo czego zycze!!!!!! Zdrowka dla was!!!!!!opowiadaj o postepach malej sa jakies?????

aaa no i....Ruda
co do leków to z córką...(z synem nie bylo potrzeby)
to ja całą mase brałam...przymusowo niestety...na toxo antybiotyk od 7go m-ca...do końca ciaży...na podtrzymanie i no-spe od 20 tyg..do konca...no i na początku infekcje to ampicylinę przez tydzień...a mała zdrowa...choć nie powiem też miałam stres czy jest ok wszystko..ale jak lekarze mówili tak jest...nie czytać o szkodliwości bo tylko głowa rozboli,czasem trzeba brać bo lepiej wyleczyć infekcje która jest groźniejsza dla dzidzi niz sam lek....
także bądź dobrej myśli;-)

z wrazneia zapomnialam że dodałam nowe focie w galerii....

Agnes jestem przeceiz no hahahah

niewyspana ale jestem!!!!!!

moje dzieciaki dalje zakatarzone jak holera no nic czekam az kuzwa przejdzie!!!!!!!!!!!

A Dominkowi kupilam ju na mikolaja troche rzeczy miedzy innymi robota na pilota bo na niego najbardziej mnie meczyl i mase innych rzeczy w sumie to ciagle cos dokupuje bo to takie okazje raz na jakis czas gdzie moje dzieci obdaruje prezentami mikolaj gwiazdka dzien dziecka i urodziny.....wtedy dostaja pozadne a tak to sporadycznie bo domino az tak juz sie zabwkami nie bawi ma serie karabinow z laserami na kulki i lupami wiec tylko to idzie w ruch zwlaszcza latem biega z ta brobnia i swiruje...... maz kupil w sobote pilke mu halowa 4 nike zajebioza maly nawet nie wiem ze ja dostanie jest ekstra przyda mu sie na treningi :)

Wogole zapomnialam wam powiedziec ze Dominik dostal dyplom ze swojej szkolki pilkarskiej :) jest krolem strzelcow i za to ten dyplom wyroznienie :)

mialam cos jeszcze pisac ale jak zwykle skleroza

aha mam grzyba w domu az plakac sie chce bo nie wiem co mam zrobic lekarka mowila mi wczoraj bo byla z dzieciakami ze grzyb to najgorsze dla dziecka co moze byc ze przez niego czeste moga byc zapalenia oskrzeli czy tez ploc nawracajace infekcje katary i przewlekle kaszle...... a w przyszlosci moze doprowadzic do astmy ... musimy zlikwidowac to gowno boz ale sie zleklam i jak sie brzydze tego jeju mowie wam tak z nienacka nie wiem skad tesciowei na dole nie majaj tylko my :.

LAdy
no to gratki dyplomu dla króla strzelców!!!!!super!!!
oby ten katar minał i w ogóle....

co do grzyba..spoko,na starym mieszkaniu miałam też a Adi mały był...lekarswo na to to co...grzać wiecej tam gdzie jest ten grzyb i go zasuszyć ile sie da...
a młodemu ja wiem ani to nie zaszkodziło ani nie pomogło pewnie..hehe...pewnie że lepiej jak nie ma grzyba w chacie...ale jak jest to nie ma paniki,postaraj siego pozbyć czymś i tyle...;-)

co d orobota..haha kupiłam młodemu takiego w zeszłym roku...taaaa....przetrwał 3 miesiace..i szlag go trafił bo mu ręka odpadła..sama, całkiem przypadkiem:szok::-D;-)

reklama
dobra dziewczyny lecę robić obiadek...hahaha...znaczy to mleko z domieszką czegoś tam...chyba królik z warzywami dziś...;-)

ale ja nadal jestem w szoku...Ruda...fasoleczka..hehe..ale fajnie:-)

idę,do miłego..pozdrawiam!!!!:happy::happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry